Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Adyváros)

ID: 407

Leírás

Ady-város legjobb helyén, a Pláza, a Kórház közelében, nappali+2 hálószobás panorámás tökéletesen felújított panellakás eladó!
Az 53 nm-es ingatlan egy 10 emeletes, liftes társasház 9. emeletén található. Nincs zaj, nincs por csak gyönyörű panoráma.
A lakást jelenlegi tulajdonosai saját célra, teljes körűen újították fel. Megtörtént a víz- és villanyvezetékek cseréje. A nyílászárók műanyagok, szúnyoghálóval felszereltek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Kicserélték a radiátorokat is.
A lakásban számtalan beépített szekrény található, ami a vételár részét képezi.
Így csak néhány bútor szükséges, és egy tisztasági festés után már lehet is költözni.
Igény esetén egyes bútorok maradhatnak, megegyezés szerint.
A szobák szőnyegpadlósak a többi helyiség kerámialappal burkolt.
Igényes és modern a konyhabútor. A fürdőszobában sarokkád és törölköző tartós radiátor került beépítésre.
A társasház tiszta, rendezett, folyamatosan karbantartott.
Cserélték a strangokat, újak a liftek.
Közös költség 6500 ft

Ady-várost 2016-ban az ország kedvenc lakótelepének választották. Mindenkinek ajánljuk, aki egy dinamikusan fejlődő, élhető városrészében szeretne élni, ahol fiatal, idős, egyedülálló, családos egyaránt jól érezheti magát.
Befektetők számára is ajánljuk, vállaljuk rövid időn belül történő bérbe adását.
A közelben minden megtalálható: iskola, óvoda, rendelő, gyógyszertár, üzletek, éttermek, buszmegállók, sportolási lehetőségek, parkok....stb.

Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő Ady-városban található panellakás felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, hívjon akár hétvégén is!
Irányár: 17 900 000 ft
Érd: 06-70-940-4046
gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
17.900.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Adyváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
53 m2
Szobaszám
1 + 2x½
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Emelet
9. emelet
Lift
Van
Fűtés
Távfűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Panorámás
Parkolás
Közterületen parkolás

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.