Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Nádorváros)

ID: E408

Leírás

Nádorvárosban 65nm-es, magasföldszinti téglalakás garázzsal, tárolóval!
Győr-Nádorváros egyik legfrekventáltabb részén, forgalomtól mentes utcában kínáljuk eladásra ezt a 2 szobás lakást, egy kis létszámú, 6 lakásos, zárt udvarral rendelkező társasházban.
A társasház az 1960-as évek közepén épült, folyamatosan karbantartott. Megtörtént a víz- és csatornarendszer, valamint a tető felújítása. A ház külső szigetelése tervben van.
A lakás felújítása is folyamatos volt az elmúlt években. Megtörtént az aljazat szigetelése 10 cm vastag lépésálló EPS-sel.
A nyílászárók műanyagok, szúnyoghálóval, redőnnyel, illetve reluxával felszereltek. Cserélték a víz-és villanyvezetékeket. Felújították a fürdőszobát: új burkolatok, szaniterek és egy sarok kád került beépítésre. A konyha méreténél fogva étkezőként is funkcionál, ide szép konyhabútor került. Innen nyílik egy tágas spejz.
A szobák szalagparkettával a többi helyiség kerámialappal burkolt.
Fűtse egyedi gázfűtés. A szobákban Héra égőfejes cserépkályhák, a konyhában gázkonvektor biztosítják a meleget.
A meleg víz ellátásáról átfolyós fali vízmelegítő gondoskodik, amit szintén néhány éve cseréltek.
A lakás rezsije az egyedi mérőknek köszönhetően rendkívül kedvező.
A közös költség 7 000 ft, ami tartalmazza a szemétszállítási díjat is.
A lakáshoz pinceszinten 9 nm-es saját tároló is tartozik.
A társasház körbekerített, zárt udvarára elektromos kapun keresztül jutunk be. A kert gondozott, parkosított.
Itt található a lakáshoz tartozó 17 nm-es garázs. A parkolás a ház körül ingyenesen is megoldható.
A lakóközösség barátságos, összetartó, figyelnek egymásra.
Mindenkinek ajánljuk, aki a Belvároshoz közeli városrészben szeretne élni, de szeretné élvezni Nádorváros nyugodt, biztonságos, csendes légkörét.
Kiváló választás lehet fiataloknak, idősebbeknek, pároknak, kisebb családoknak egyaránt. Elhelyezkedése révén befektetők számára is kiváló lehetőség. Irodánk vállalja, rövid időn belül történő bérbeadását.
A közelben minden megtalálható iskola, óvoda, játszótér, rendelő, gyógyszertár, boltok, buszmegállók....stb.
Közel a Vásárcsarnok, a Vasútállomás, a Buszpályaudvar.
Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Megvásárlásához díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínálunk. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő nádorvárosi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!
Irányár: 23 500 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
23.500.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Nádorváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
65 m2
Szobaszám
2
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.