Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Belváros)

ID: E409

Leírás

Lakáscél, befektetés, vállalkozás, airbnb? Ez a lakás mindegyik szempontnak megfelel!
Győr-Belvárosában, frekventált helyen, parkok közelében kínáljuk eladásra ezt a felújított, 82 nm-es, 3 szobás, 2. emeleti gyönyörű polgári lakást. A régmúlt hangulata és a modern városi lét összhangja teszi igazán kivételessé.
Az ingatlant jelenlegi tulajdonosai az elmúlt években a legmagasabb igényeket is kielégítő módon felújították. Megtörtént a víz- és villanyvezetékek cseréje. A régi faablakok helyére új, minőségi hőszigetelt, egyedileg gyártatott műanyag ablakok kerültek, mindegyik új redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A bejárati ajtó is új, szigetelt, több ponton záródó biztonsági ajtó.
A polgári enteriőr elemei mind jelen vannak: vastag téglafalak, kazettás ablakok, kétszárnyú ajtók, eredeti tömör faparketta, csillárt körülvevő eredeti rozetta.
Mindez tökéletes harmóniában van a mai kor igényeinek is megfelelő új burkolatokkal, szaniterekkel, beépített bútorokkal.
A lakás fenntartási költsége rendkívül kedvező. Ez elsősorban a legmodernebb fűtésrendszer kialakításának köszönhető. A kellemes hőmérsékletről energiatakarékos elektromos infra-panel padlófűtés gondoskodik, helyiségenként külön hőfok-szabályzóval vezérelve.
A meleg víz ellátását új villanybojler szolgáltatja.
A nyári kánikulában egy szintén új inverteres klíma hűti a lakást.
A lakáshoz saját tároló tartozik.
Közös költség: 12 000 ft, ami felújítási alapot is tartalmaz. A lépcsőház felújítását a jövő évre tervezik a lakók.

Az ilyen nagypolgári lakásokban élni mindig kiváltságnak, presztízsnek számít.
Ajánljuk idősebbeknek, fiataloknak, családoknak egyaránt. Mindazoknak, akik ezt a hangulatot keresik és értékelik. Frekventált elhelyezkedése révén vállalkozási tevékenység számára is alkalmas lehet.
Karnyújtásnyira minden elérhető: Városháza, közintézmények, sétáló utcák, éttermek, kávézók, kulturális és szórakozási lehetőségek, üzletek, gyógyszertárak, iskolák, óvodák, parkok, játszóterek, Vasúti Pályaudvar, Buszpályaudvar....stb.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő belvárosi téglalakás felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal - hívjon akár hétvégén is!
Irányár: 27 290 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
E-mail: gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
27.290.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Belváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
82 m2
Szobaszám
3
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Emelet
2. emelet
Lift
Nincs
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző
Parkolás
Közterületen parkolás

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.