Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Révfalu)

ID: E411

Leírás

Tökéletesen felújított 4 szobás, 1. emeleti téglalakás, garázzsal Révfaluban!
Révfalu Belvároshoz, Egyetemhez közeli részén kínáljuk eladásra ezt a 87 nm-es minőségi alapanyagokkal felújított ingatlant egy 3 emeletes zárt udvarral rendelkező társasházban.
A lakást 2016-ban újították fel teljes körűen. Megtörtént a víz- és villanyvezetékek cseréje, a nyílászárók műanyagok, redőnnyel felszereltek. Minden ajtót újra cseréltek, a bejárati több ponton záródó biztonsági ajtó.
Minden helyiségben igényes burkolatok. A gépesített konyha a legújabb trendeknek megfelelően került kialakításra, méreténél fogva étkezőként is funkcionál.
A fürdőszobában a kád mellett épített zuhanykabin is található. 2 külön WC került kialakításra.
A lakás fűtése gáz-cirkó, hőleadók lapradiátorok.
A lépcsőház tiszta, rendezett.
A társasháznak zárt, gondozott udvara van, ahol a parkolás megoldott.
A lakáshoz 16 nm-es garázs is tartozik, amely opcionálisan megvásárolható.
A Belváros 8-10 perc sétával elérhető, közel az Egyetem, a Duna-part.
A közelben minden megtalálható: éttermek, boltok, üzletek, pékségek, gyógyszertár, rendelők, posta, iskola, óvoda, buszmegállók.....stb.
Ajánljuk fiataloknak, idősebbeknek, családoknak egyaránt. Mindenkinek, aki Belvároshoz közel szeretne élni, de szeretné élvezni Révfalu nyugalmát.
Befektetők számára is kitűnő lehetőség, jelenleg is megbízható bérlők lakják.

Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő Révfaluban található téglalakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!
Irányár: 33 990 000 ft
Garázs: + 2 500 000 ft
Érd: 06-70-940-4046
Email: gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
33.900.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Révfalu
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
87 m2
Szobaszám
4
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Emelet
1. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Parkolás
1 állásos garázs

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.