Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Belváros)

ID: E414

Leírás

Belvárosban felújított nappali+3 hálószobás!
Abszolút Belvárosban, patinás épületben kínáljuk eladásra ezt a 87 nm-es, igényesen felújított polgári lakást.
Az ingatlan egy 2 szintes, 4 lakásos társasház magasföldszintjén található. A polgári enteriőr elemei mind jelen vannak: vastag téglafalak, kazettás ablakok, kétszárnyú ajtók, eredeti tömör faparketta. Mindez tökéletes harmóniában van a mai kor igényeinek is megfelelő burkolatokkal, szaniterekkel, beépített bútorokkal.
A nyílászárók műanyagok, redőnnyel felszereltek. A helyiségek jó állapotú faparkettával, a többi helyiség kerámialappal burkolt.
A társasháznak zárt, parkosított udvara van.
A lakáshoz saját 14 nm-es tároló tartozik.
A pincehelyiségben pedig 25%-os tulajdonjogot szerezhetnek a lakás új lakói. Itt korábban vendéglátó egység üzemelt.
A parkolás kedvezményes bérlettel megoldható.
A lépcsőház tiszta, rendezett. A lakóközösség makulátlan.
Az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában.
Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne Győr gyönyörű Belvárosában élni. Karnyújtásnyira minden elérhető: Városháza, közintézmények, sétáló utcák, éttermek, kávézók, kulturális és szórakozási lehetőségek, üzletek, iskolák, óvodák, gyógyszertárak, Vasúti Pályaudvar, Buszpályaudvar...stb.
Frekventáltsága, felújítottsága révén kiváló befektetési lehetőség, jelenleg is megbízható bérlők lakják. A belvárosi lakások nagyon kelendőek, irodánk vállalja rövid időn belül történő bérbeadását.
Irodának, rendelőnek egyaránt alkalmas lehet.

Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető.
Megvásárlásához díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínálunk.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.
Amennyiben a hirdetésben szereplő belvárosi téglalakás felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal - hívjon akár hétvégén is!
Irányár: 32 900 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
E-mail: gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
32.900.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Belváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
87 m2
Szobaszám
3 + ½
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Emelet
Magasföldszint
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Parkolás
Közterületen parkolás

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.