Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Adyváros)

ID: E464

Leírás

Adyvárosban központjában eladó panorámás panellakás

Győr-Adyváros közkedvelt részén kínáljuk eladásra ezt a 44 nm-es, 1+1/2 szoba + loggiával rendelkező panellakást. Az ingatlan egy 10 emeletes liftes társasház 10.emeletén található. Jelenlegi tulajdonosai jónéhány felújítást elvégeztek. A fürdőszoba és a mellékhelyiség új burkolatot kapott, a vízvezetékeket kicserélték. A nagyobbik szoba tömör faparkettás, a kisebbik laminált parkettával burkolt. A nyílászárókat mindenhol műanyagra cserélték, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval lettek felszerelve. Minden ablak - beleértve a loggiát is – zöld területre néz. A fűtést a távhő biztosítja.
A lakáshoz pinceszinten közös tároló tartozik. A lépcsőház tiszta és rendezett. A közös költség alacsony, melynek díja 5.780 Ft.
A ház körül a parkolás ingyenesen megoldott.
Közelben minden megtalálható: Pláza, kórház, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár...
Ajánljuk fiataloknak, idősebbeknek egyaránt. Kiváló lehetőség befektetők számára is!

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető! Megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál. Igény esetén - megfelelő ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.
Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Irányár: 17.900.000 Ft
Érdeklődni: +3630/667-8860
email: merenyi.adrienn@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
17.900.000 Ft
Település
9023 Győr
Településrész
Adyváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Panel
Alapterület
44 m2
Szobaszám
1 + ½
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Emelet
10. emelet
Lift
Van
Fűtés
Távfűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Panorámás
Panelprogram
Nem vett részt
Extrák
Tehermentes

Kapcsolat

Stipkovitsné Merényi Adrienn
Stipkovitsné Merényi Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.