Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Nádorváros)

ID: 1997

Leírás

Eladó Győr belváros szívében, a Rossevelt utca és a Liezen utca sarkán egy első emeleten található 54nm-es, 2 szoba + erkélyes téglalakás.

A lakás kiváló felosztással rendelkezik, hiszen az ajtón belépve egy kis előszobába érkezünk, amelyből a lakás többi helyiségébe mehetünk. A lakásban a további két szobán, a fürdőszobán és konyhán túl még egy kamra is található! Ezzel nyerve további hasznos teret az elpakolandó, raktározandó holmiknak. De ha még ez nem lenne elég, akkor a lakáshoz egy további saját pince is tartozik, illetve egy közös használatban lévő biciklitároló is. Így már biztos, hogy azok a lakók is kényelmesen elférnek, akik igazán sok holmival rendelkeznek.

A lakás folyamatos felújításokon esett át az évek során:

✓ felújított konyha,
✓ felújított fürdőszoba,
✓ új csempe és járólap,
✓ a vízvezetékek cseréje megtörtént,
✓ a villanyvezetékek cseréje részben megtörtént,
✓ új műanyag ablakok és új bejárati ajtó lett beszerelve.
A melegvizet gázbojler biztosítja, a fűtést pedig távhő. A műanyagablakoknak köszönhetően rendkívül jól szigetel a lakás, ezáltal a rezsiköltség elenyésző.

A lakás további minimális felújításokat igényel azok számára, akik szeretnék a kedvük szerint csinosítani a lakást. Ezt leszámítva kevesebb, mint 3 hónapon belül költözhető. A parkolás a ház előtt ingyenesen megoldható.

A lakást csendes környezet és rendkívül jó infrastruktúra jellemzi, a lakóközösség barátságos. Kifejezetten ajánljuk kiscsaládosoknak, illetve azoknak a fiataloknak, akik az első lakás vásárlása előtt állnak. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi zökkenőmentes élethez szükséges, hiszen csak pár perc séta a vásárcsarnok, illetve iskolák, óvodák, boltok, játszóterek, buszmegállók is találhatók a környéken.

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 25 000 000 Ft Érd: 06305588889 E-mail: pasztor.norbert@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
25.000.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Nádorváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
54 m2
Szobaszám
2
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot
Jó állapotú
Tetőtér
Nem tetőtéri
Emelet
1. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Távfűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Erkély
Igen
Kertkapcsolatos
Igen
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző, Udvarra néző
Parkolás
Parkolás a közelben
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes

Kapcsolat

Pásztor Norbert
Pásztor Norbert
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.