Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Ménfőcsanak)

ID: 1998

Leírás

Eladó Győr – Ménfőcsanak - Győrhöz közeli részén bruttó 64 nm-es (nettó 57 nm), 3 szobás, 2. emeleti tetőtéri tégla lakás egy 6 lakásos társasházban. Az újépítésű ház 2007-ben lett átadva.
A lakás kitűnő adottságainak, jó elosztásának köszönhetően mindenki könnyen megtalálhatja a számításait benne. A konyha jól felszerelt, gépesített. Beépített sütő, főzőlap és mosogatógép található benne. Az étkezőasztalon pedig egy 4 fős család kényelmesen el tudja fogyasztani a vasárnapi ebédet.
De ez még nem minden! Az ablakok műanyag nyílászárókkal lettek ellátva, ezáltal rendkívül jó a lakás hőszigetelő képessége. Az ablakokra szúnyoghálót is szereltek, így a szellőzések során nem kell tartani a berepülő bogaraktól és szúnyogoktól. Ha pedig egy kis sötétségre vágyunk, akkor az ablakok felé szerelt redőnyökre nyugodtan támaszkodhatunk. Továbbá a nyár legmelegebb napjain is kellemes hűvös a lakás, köszönhetően a modern klímaberendezésnek.
A lakásba belépve egy tágas előszobában találjuk magunkat, amely szerte ágazik a lakásban. Meglehetősen kellemes végig sétálni a lakásban, hiszen az egyedi dizájnról az előző tulajdonos gondoskodott. A fürdő és a wc külön helyiségben található, továbbá a fürdőbe belépve egy igazán tágas saroktusoló található.
A lakás dél-nyugati fekvése miatt rendkívül világos, rezsiköltsége alacsony. A ház előtt 2 db gépkocsi beálló nyújt lehetőséget a parkolásra.
DE EZ MÉG NEM MINDEN! A lakáshoz tartozik ez közöst tároló és egy 200nm-es udvar is!
A lakást csendes környezet és rendkívül jó infrastruktúra jellemzi, a lakóközösség barátságos. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi zökkenőmentes élethez szükséges, hiszen a környéken iskolák, óvodák, boltok, játszóterek, buszmegállók is találhatók.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 28 700 000 Ft Érd: 06305588889 E-mail: pasztor.norbert@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
28.700.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Ménfőcsanak
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
64 m2
Szobaszám
3
Építés éve
2007
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Komfortos
Tetőtér
Tetőtéri
Szintek száma az épületben
3 szintes
Emelet
2. emelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Kertkapcsolatos
Igen
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Extrák
Alacsony rezsi, Tehermentes, Beépített konyha

Kapcsolat

Pásztor Norbert
Pásztor Norbert
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.