Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Győrszentiván)

ID: E413

Leírás

Kertészkedne, pihenne?Nyáron napozna, medencében hűsölne?
A következő ajánlatunk van az Ön számára:
Győrszentiván, központhoz közeli részén kínáljuk eladásra ezt a 30 nm-es nyaralót, medencével 1818 nm-es telekkel. Télen is járható, murvás úton megközelíthető.
A telek besorolása művelési ág alól kivett zártkert.
A házikó az 1980-as évek végén épült (az akkori engedélyeknek maradéktalanul megfelelve) téglafalazattal, cserép tetőfedéssel. Statikailag, szerkezetileg kifogástalan állapotban van.
Jelenleg 1 szoba+konyha, illetve egy fedett terasz áll rendelkezésre, de a tetőtér beépíthető, ezáltal bővíthető.
Az ingatlan alatt borospince található.
Villany telken belül. A fűtést korábban kályhával oldották meg.
Öntözésre fúrt kút áll rendelkezésre.
A telken örökzöldek, gyümölcsfák találhatók, valamint szőlőlugasok. A szőlőtermésből korábban kb. 400 liter bor készült évente. A bor előállításához szükséges eszközök igény esetén maradhatnak.
A medence vasbeton váza elkészült, burkolás után lehet csobbanni!
Ajánljuk mindenkinek, aki a dolgos napok után kikapcsolódásra, szórakozásra, kertészkedésre vágyik. Kiválóan alkalmas családi, baráti kerti összejövetelek megtartására.
Amennyiben a hirdetésben szereplő zártkerti telek felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is.
Irányár: 5 490 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
Email: gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
5.490.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Győrszentiván
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Zártkert
Alapterület
1.818 m2
Közműellátás
Villamos energia
Domborzati viszonyok
Sík
Növényzet
Van
Extrák
Fúrt kút, Tehermentes
Hány százalékban beépíthető?
3 %

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.