Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Szitásdomb)

ID: E431

Leírás

Csend, nyugalom, madárcsicsergés!
Győr-Szitásdomb magasabban fekvő részén kínáljuk eladásra ezt a 1075 nm-es kiváló adottságú építési telket. A rendezési terv szerint a közeljövőben a telek mellett utcát fognak nyitni, így saroktelekként kiváló lehetőség, akár ikerház is építhető rá.
Falusias lakóövezeti besorolású, 30%-ban beépíthető.
Víz, villany, csatorna a telken belül, gáz telekhatáron.
A telken egy kb. 60 nm-es téglaház áll, ami igény esetén bővíthető, korszerűsíthető, vagy lebontható.

Ajánljuk azoknak, akik épülő családi házuk számára keresik az ideális telket, egy olyan helyen ahol a természet közelségének minden előnyét élvezhetik, de fontos szempont az is, hogy a Belváros autóval pár perc alatt megközelíthető legyen.
Ikerházak építésére befektetők számára is kiváló lehetőség.

Amennyiben a hirdetésben szereplő építési telek felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!
Irányár: 13 990 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
Email: gyor1@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
13.990.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Szitásdomb
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Belterület
Alapterület
1.075 m2
Beépítési mód
Sarkon álló
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia, Víz
Domborzati viszonyok
Sík
Megközelíthetőség
Közúton
Hány százalékban beépíthető?
30 %

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.