Gold Ing Ingatlaniroda

Győr (Nádorváros)

ID: K333

Leírás

Győr-Nádorvárosban, Belvároshoz közeli 46 nm-es,felújított szuterén ingatlan kiadó.
Bérleti díj: 80 000 ft+rezsi/hó
A 1,5 szobás ingatlan a Belvárostól 5 perc sétányira, frekventált helyen található, üzlethelyiségnek, irodának vagy akár lakhatás céljára egyaránt alkalmas. A nádorvárosi miliő olyan tevékenység számára is lehetőséget teremt, ahol a megközelíthetőség mellett a városrészre jellemző meghittség, a nyugalom szintén fontos kritérium.
Az ingatlan teljes felújításon esett át, megtörtént a víz- és villanyvezetékek, valamint a nyílászárók cseréje. A helyiségekben újszerű laminált padló, a fürdőszobában is újszerű burkolat. A fürdőszobában modern zuhanykabin került beépítésre.
A felújítás a fűtésrendszer korszerűsítését is érintette. A fűtést és a meleg víz ellátását gáz cirkó kazán biztosítja, új lapradiátorok kerültek felszerelésre.
Az elektromos-hálózat felújítása során modern energiatakarékos LED világítás került kialakításra, az álmennyezetekbe spot lámpákat építette, 32A áll rendelkezésre.
Közös költség: 4 850 ft.
Mindenkinek ajánljuk, aki frekventált helyen keres vállalkozása számára üzlethelyiséget, irodát.
Kaució: 2 havi bérleti díj
Amennyiben a hirdetésben szereplő kiadó lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Ár
80.000 Ft/hó
Település
9024 Győr
Településrész
Nádorváros
Tranzakció típusa
Kiadó
Ingatlan típusa
Üzlethelyiség
Alapterület
46 m2
Emelet
Szuterén

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.