Gold Ing Ingatlaniroda

Győrladamér

ID: 602

Leírás

Eladó telek Győr-Moson-Sopron megyében, Győrladaméron
Győrtől 10 km távolságra, Győrladamér közkedvelt településén kínáljuk eladásra ezt az 740m2 területű építési telket.
Tulajdonosai egy nagyobb telekből alakították ki jelenlegi méretét, mely önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A telek körbekerített, aszfalt útról megközelíthető, 30 %-a beépíthető. Méretéből adódóan akár egy nagy családi ház, építésére is alkalmas. a közművek a telken belül megtalálhatóak, a gázzal egyetemben!
Amennyiben egy olyan ingatlan tulajdonosa szeretne lenni, amely egy csodás természeti környezetben helyezkedik el, ugyanakkor a közelben megtalálható az iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, és boltok, ezzel a telekkel nem foghat mellé!

Irányár: 6.900.000.- Ft
Érd: 06-30-6681345
Email: bene.balazs@gold-ing.hu


Tulajdonságok

Ár
6.900.000 Ft
Település
9173 Győrladamér
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Belterület
Alapterület
740 m2
Beépítési mód
Szabadon álló
Közműellátás
Villamos energia, Gáz, Víz
Domborzati viszonyok
Sík
Növényzet
Van
Megközelíthetőség
Aszfaltúton, Közúton
Extrák
Tehermentes
Hány százalékban beépíthető?
30 %

Kapcsolat

Bene Balázs
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.