Gold Ing Ingatlaniroda

Győrság

ID: E284

Győrság Eladó Telek Győrság Eladó Telek Győrság Eladó Telek Győrság Eladó Telek Győrság Eladó Telek Győrság Eladó Telek Győrság Eladó Telek Győrság Eladó Telek
Csak nálunk!

Leírás

Panorámás építési telek Győr közelében!
Győrtől 19 km-nyire Győrságon kínáljuk eladásra ezt a belterületi panorámás, 682 nm-es építési telket.
A telek lakókörnyezetben található. A szomszédban kanadai típusú könnyű szerkezetes ház, illetve téglaépítésű kúria jellegű épület található. A telek körbekerített, kb. 25 nm-es alápincézett ház alapja található rajta.
Az út murvás, azonban egy UNIO-s fejlesztés kapcsán 2018-ban megtörténik az aszfaltozása.
A környék biztonságos, a szomszédok barátságosak.
Ajánljuk mindenkinek, aki Győr közelében csendes helyen, gyönyörű panorámás környezetben képzeli el az életét.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!
Irányár: 1 990 000 ft
Érd: 06-70-633-5250

Tulajdonságok

Ár
1.990.000 Ft
Település
9084 Győrság
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Belterület
Alapterület
682 m2

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.