Gold Ing Ingatlaniroda

Győrzámoly

ID: 266

Leírás

Ahová jó hazatérni!
Győrtől 7 km-re, Győrzámolyon kínáljuk eladásra ezt a 138 nm-es, minden igényt kielégítő újszerű, egyszintes családi házat, 900 nm-es parkosított telekkel!
Ár: 34 900 000 ft
Érd: 06-70-633-5250
A 2007-ben épült ház Győrtől néhány percnyi autóútra, Győrzámoly családi házas övezetében található.
A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően itt minden a helyén van. A közel 60 nm-es szeparált, de egy légterű nappali+étkező+konyha egy nagyobb család számára is megfelelő életteret biztosít a közös együttlétekhez. A három hálószoba, nem csak alvásra alkalmas, méreténél fogva lehetőséget teremt arra is, ha lakói szeretnének elvonulni kicsit a saját kuckójukba pihenni, olvasni, tanulni...stb. A negyedik szoba jelenleg dolgozóként funkcionál, igény esetén hálóként, vendégszobaként is használható.
A gyönyörű, gépesített, szigettel ellátott konyha minden háziasszony álma, ahol öröm a sütés-főzés.
A tágas fürdőszobában sarokkád mellett épített zuhanykabin is található, mivel külön mosókonyha is rendelkezésre áll (ami gardrób is egyben), nincs túlzsúfolva háztartási gépekkel.
Minden helyiséget az igényesség és a praktikum jellemez. Számtalan apró ötlet, megoldás teszi kényelmessé, élhetővé a házat.
A fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik, a hőleadók a hálószobákban radiátorok, a többi helyiség padlófűtéses.
A terasz alkalmas családi, baráti összejövetelek rendezésére, ahonnan gyönyörködhetnek a változatos virágos-, és zöldellő növényekben. Öntözésük fúrt kútról lehetséges.
A parkolás elektromos kapun keresztül megközelíthető, két-beállásos garázsban megoldott, ahonnan közvetlenül is bejuthatunk a házba.

A ház akár teljes bútorzattal, berendezésekkel együtt megvásárolható.

Harmónia,nyugalom, barátságos szomszédok! Mindenkinek ajánljuk, aki Győr közelében, mégis csendes környéken szeretne élni egy kivételes hangulatú otthonban!
Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő győrzámolyi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Ár
34.900.000 Ft
Település
9172 Győrzámoly
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
138 m2
Szobaszám
3 + 2x½
Építés éve
2007
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
900 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
13 m2
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Tehermentes, Amerikai konyhás, Beépített konyha, Gépiesített, Riasztó

Kapcsolat

Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Gold Ing Ingatlaniroda, Győr
Értékesítő
Üzenetküldés

Visual CAPTCHA

Elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Mappa Marketing Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.