Gold Ing Ingatlaniroda

Gyula

ID: 6047

Gyula Eladó Ház Gyula Eladó Ház Gyula Eladó Ház Gyula Eladó Ház Gyula Eladó Ház Gyula Eladó Ház Gyula Eladó Ház
Csak nálunk!

Leírás

Gyulán eladó 2 szobás, részben felújított társasházi lakás saját udvarral.
Irányár: 12,5 MFt
Tel: 0630 667 8860
e-mail: varga.nikolett@gold-ing.hu

Gyula üdülő részén eladó egy 45 m2-es kertes ingatlan. Saját, kulccsal zárható tároló tartozik hozzá. A méretes telken 3 lakás található, és az udvar alapító okiratban megfogalmazott közös és önálló tulajdonú résszel is rendelkezik. A művelésre alkalmas 65 m2-es földterület öntözéséhez a vizet fúrt kút biztosítja motoros szivattyúval.

Pár éve szigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, egyik oldalon műanyag, másik részen fából készült. A nagyobb szobában 5 éve laminált padló van, a kisebb szoba tavalyi évben lett felújítva, korábban a villanyhálózat lett újravezetékelve.

Vegyes falazatú, jól szigetel. Mivel délnyugati fekvésű, ezért napsütéses, világos lakás, de mégsem meleg ezáltal.

A fürdő 5-10 percnyire található, így ajánlom akár befektetésnek, de pároknak vagy kisebb családosoknak egyaránt.

Ha jó helyen lévő takaros ingatlant keres, egyben szeretné idejét a szabadban is tölteni, úgy ideális lehet Önnek ez a választás!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további kérdéssel keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Ár
12.500.000 Ft
Település
5700 Gyula
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
45 m2
Szobaszám
2
Szerkezet
Tégla ház
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Kilátás
Udvarra néző
Tájolás
délnyugat
Extrák
Terasz, Beépített konyha, Gépiesített

Kapcsolat

Varga Nikolett
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.