Gold Ing Ingatlaniroda
Ingatlan keresés

Csak fényképpel

Összesen: 106 találat. 1-től 12-ig

Nincs a hirdetéseink között a megfelelő ingatlan?

Regisztráció nélkül fellehet iratkozni a hirdetésfigyelésre és amennyiben a keresési feltételeknek megfelelő ingatlan érkezik adatbázisunkba, rendszerünk automatikusan értesítést küld a megadott email címre. (A kiküldött e-mailek alján, bármikor leállíthtó a hirdetés figyelés.)


Hirdetésfigyelés

A kapcsolati adatok megadása után a rendszerünk mindennap elküldi a keresésnek megfelelő legfrissebb ingatlan találatokat. (Bármikor lelehet iratkozni a kiküldött levelek alján található leiratkozási linkre kattintva.)

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.