Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
46 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

17.5

Eladó Házrész

Békéscsaba
Erzsébethely, Jamina
2 + 1
100 m2
925 m2

2,5 szobás lakás eladó, saját udvarral, beállóval, Jamina elején!

Jamina elején eladó egy 2,5 szobás, felújítandó, cirkó fűtésű, saját, elkerített kerttel és fedett autóbeállóval rendelkező lakás.

Irányár: 17,5 MFt

Tel: +3630 667 8860

e-mail: varga.nikolett@gold-ing.hu

 

Jamina kedvelt környékén eladásra kínálok egy 925 m2-es telken fekvő, 100 m2-es, 2,5 szobás, felújítandó, házrészt, ami kerítéssel határolt udvarral, önálló mérőkkel rendelkező, külön lakás. Falazata vályog, tégla alapon nyugvó. Fekvésének és ablakai méretének köszönhetően tágas szobái kellemesen világosak.

Az ingatlan lakható állapotú, viszont ráfér egy modernizáció. Évekkel ezelőtt volt utoljára festve, rejtett hibája nincs.

Gázkazán és egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik az otthon melegéről, aminek hőjét radiátorok adják le.

Minden külön mérőórákon van.

A házat 2 oldalról is meg lehet közelíteni, egyrészt egy saját kapun és körbehatárolt udvaron keresztül, másrészt egy szolgalmi úton, ami az autóbeállóhoz vezet.

A szomszédok barátságosak, együttműködőek.

A lakás teljes bútorzatával együtt eladó, különösebb felújítás nem történt, új tulajdonosa saját ízlése szerint alakíthatja.

 

Jamina elején, csendes kertvárosi övezetben, 100 m2, 3 szoba, tágas terek, autóbeálló, saját udvar, 16,5 MFt-os irányáron mindenképp egy egyedi ajánlat!

 

Megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a +3630 667 8860-as telefonszámon!

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

19.9

Eladó Családi ház

Békéscsaba
Erzsébethely, Jamina
2
75 m2
315 m2

Kis kertes ház, kis udvarral jamina központjában

Békéscsabán, Jamina központjában, eladó egy 75 nm-es, jó állapotú, kockaház, garázzsal. Központifűtéses, gáz és vegyeskazánnal, azonnal költözhető.

Irányár: 19,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, Jamina központi részén, buszmegálló, óvoda, és iskola közelében található az ötvenes évek végén épült, folyamatosan karbantartott családi ház. Az udvar egyik része füves pihenő-, és díszkert, a másik szilárdburkolatú. Innen nyílik a nagykapu, ami kocsibejáróban folytatódik, és itt foglal helyet a garázs, egy nyári konyha és néhány gazdasági épület. A lakásnak 2 bejárata van mindkét udvarra nyílik egy-egy. 

 

Egy tágas és világos előszobába léphetünk be először mindkét bejáraton keresztül. Ebből nyílik a konyha amiből a spájz és a fürdőszoba közelíthető meg. A fürdőszobába zuhanykabint tettek. A spájz a szokásosnál nagyobb méretű, bőségesen van tároló hely benne. A két szoba utcafrontra néz, egymásból és külön-külön is nyílnak, az egyik az előszobából a másik a konyhából rendelkezik külön bejárattal. A lakás belülről körbejárható, nagyon jó az elrendezése!

 

A szobák eredeti hajópadlóira, később padlószőnyeget helyeztek. A többi helyiség járólappal, illetve különlegesen szép mozaiklappal burkolt. 

 

A ház központi fűtéses egy régebbi típusú, de megbízhatóan működő FÉG gázkazánnal és egy 8 éves, korszerű vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető. Pár éve új lapradiátorokra cserélték a régieket. 

 

A melléképületek helyet adnak mindennek, amire egy kertes házban szükség lehet. Az ipari áram is rendelkezésre áll, ami elengedhetetlen egyes barkácsgépek működtetéséhez. Az udvaron fúrt kút teszi gazdaságossá a növények öntözését. 

 

Az épület régi, de megkímélt, jó állapotú, beköltözhető így ahogy van, minden működik benne. Vegyes falazatú kockaház, mely kiemelt, magas lábazaton áll. Területi elhelyezkedése kitűnő. A buszmegálló 110 méterre, az óvoda 450 méterre, az iskola 650 méterre van. Gyermekes családoknak ideális lehet.

 

Posta, orvosi rendelő, patika 1,3 km, a Tesco is csupán 1,7 km-re van. Mivel csak 75 nm-es, vastag falazatú és jó hőszigetelő tulajdonságú saralt födémes és jó a fűtésrendszere is, egészen alacsony a rezsije. Párok és egyedülállók is bátran választhatják, mert akár egy keresetből is fent lehet tartani. 

 

Aki szeretne egy kis kertes házat, kis udvarral, jól megközelíthető és mégis csendes helyen... jöjjön, és tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

20.9

Eladó Panellakás

Békéscsaba
Belváros
2
50 m2
10

Békéscsaba belvárosában eladó egy 50 m2-es, erkélyes, újra vezetékelt, műanyag ablakos, felújítandó, azonnal költözhető, panellakás, liftes tömben.

Irányár: 20,9 MFt

Tel: +3630 667 8860

e-mail: varga.nikolett@gold-ing.hu

 

Békéscsaba belvárosi részén eladó ez a 10. emeleti, kétszobás, erkélyes, per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető panellakás, amiből kreatív, új tulajdonosa álmai otthonát varázsolhatja.

A nagyobb szobából egy kb. 3 m2-es erkély nyílik, ahonnan a remek panorámának köszönhetően csodás naplementének lehetünk nap mint nap tanúi, a kis szobához pedig francia erkély tartozik.

 

A felújítás elkeződött, az alap dolgok ki lettek cserélve. Az elektromos hálózat újra lett húzva, a műanyag ablakok szellőztetővel és redőnnyel vannak felszerelve, viszont a dizájn kialakítása az új tulajdonosra vár.

A lakásba Aeroco V2A hangcsillapított ventilátor lett beépítve, mely a tiszta levegőért felel.

 

Közös költsége 13.000 Ft, amiben benne van a fűtés, melegvíz, lifthasználat is. A földszinten közös tároló található. Hatalmas parkoló áll a lakók rendelkezésére díjmentesen.

 

Nagyon frekventált az elhelyezkedése, minden kényelmes távolságra található. Csaba Center gyalog 5-10 perc, buszmegálló pár lépés, játszótér az épület előtt, az állomás szintén közel, 15 percnyi séta.

Egyedülállóknak, vagy pároknak kényelmes ez a méret elsősorban. A beépített lift miatt pedig egyaránt fiatalok és idősek is könnyedén közlekednek majd az emeletek között. Kedvelt elhelyezkedése miatt könnyen kiadható, így befektetéshez is kiváló.

 

További kérdéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

21.5

Eladó Panellakás

Békéscsaba
Lencsési lakótelep
2
48 m2
2

2 szobás, második emeleti, bútorozott lakás

Békéscsabán, a Lencsési lakótelepen, eladó egy 2 szobás, második emeleti, egyedi cirkófűtéses, körbefűtött, bútorozott lakás. Azonnal birtokba vehető.

Irányár: 21,5 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a Lencsési lakótelepen található a négyszintes társasház, melynek 2. emeletén helyezkedik el a 48 nm-es lakás. A lakást mind a négy oldalról lakások veszik körül. A fűtése egyedi gázos, radiátorokkal és saját kombi gázkazánnal. Ezekkel az adottságokkal, rendkívül alacsony a rezsije. 


A lakást 2007-ben újították fel. A fűtésrendszert, a konyhát, a fürdőszobát és a padlóburkolatokat beleértve. Azóta is sikerült fenntartani a szép állapotát, a berendezéseivel, bútoraival együtt. A konyha és közlekedő közti beépített szekrényt és az ajtót, a felújítás során eltávolították. Helyette gipszkartonból készült boltívvel kapcsolódik a két helyiség egymáshoz. Így sokkal jobb a térérzet, még világosabbnak és tágasabbnak tűnik a lakás.

 

A lakás Dél-Nyugatra néz, a Lencsési úttól egy gondozott, parkosított terület választja el. Mindkét szoba franciaerkélyes, és nagyon szép kilátás nyílik róluk erre a zöld részre és a városi nyüzsgésre egyaránt. 

 

A fürdőszobában kád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. 

 

A lakás nívóját emeli a valódi fából készült konyhabútor. 

 

Aki szeretne egy igazán gazdaságos kis lakást, jó lakókörnyezetben, buszmegállótól 200, óvodától/iskolától 300-500 méterre, bolttól 200 méterre, postától/orvosi rendelőtől 500-600 méterre... Válassza ezt!

 

A lakást teljesen berendezve, a képeken látható bútorzattal, háztartási gépekkel, lakástextilekkel adják el. Az ár is így értendő. Akinek ez megfelel, nem kell költöztetőt sem fogadnia, minden ami szükséges és fontos, már a helyén van. Befektetőknek talán a legideálisabb, mert azonnal birtokba vehető és könnyen, gyorsan kiadható így, teljesen berendezve. Tekintse meg!

 

Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

18.9

Eladó Téglalakás

Békéscsaba
Kazinczy-lakótelep
1 + 1
43 m2
2

Második emeleti, 1,5 szobás lakás a piac közelében

Békéscsabán az Andrássy út és a piac közelében eladó egy 1,5 szobás, második emeleti, egyedi fűtéses téglalakás.

Irányár: 18,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, kitűnő helyen, az Andrássy úttól 50, a piactól 150 méterre található a 4 szintes, téglaépítésű társasház, melynek 2. emeletén helyezkedik el a 43 nm-es, 1,5 szobás lakás. A földszinten található tárolók egyikén (ami a legjobb helyen van) egy másik lakással osztoznak. 

 

A lakást 4 oldaláról /alul,felül,oldalt, hátulról/ fűtött lakások veszik körül, ezért nagyon kedvező a rezsije. Ezt tükrözi az energetikai besorolása is, ami: EE azaz az átlagosnál jobb. Az egyedi fűtés gázkonvektoros, minden közműből saját mérőórával rendelkezik, így a tényleges fogyasztást kell csak megfizetni. Ha hónapokig üresen áll a lakás, akkor nem is kerül szinte semmibe a fenntartása. A közös költség is csak 6200 Ft, amiben benne van a lépcsőház világítása és takarítása. A felújítási alapban jelentős megtakarítása gyűlt össze társasháznak. 

 

A lakás nagyjából az eredeti állapotban van, ami megkímélt, minden működik benne, beköltözhető így, ahogy van. 2018-ban kicserélték az elektromos hálózatban a biztosítékokat, történt egy festés-mázolás, új vízcsapot tettek a konyhába. A konyhabútor sem az eredeti benne, attól újabb, valamint kádat is cseréltek a fürdőszobában. Magasabb elvárásokhoz azonban felújítást igényel.

 

A lakóközösség jó, csendes és biztonságos. A korábban jellemző idősebb szomszédokhoz képest, mára egészen megfiatalodott.

 

A lakás buszmegállótól 15, ABC-től 100 méterre található. A piac 150 méter. A Center és az egyik hipermarket csak 650 méterre van. Óvoda 400, iskola 850 méter, ezek gyalogosan is kényelmes távolságra vannak. Orvosi rendelő 450, posta 700 méter. A vasútállomás is viszonylag közel, csupán 500 méterre van. 

 

Aki szeretne egy alacsony fenntartású, kicsi, de mégis kettő szobás lakásban élni, a fent felsorolt létesítményektől pár lépés távolságra.. válassza ezt!  Ha pedig az emelet is számít, a 2. szint hosszú távon is élhető, kényelmes, emiatt is érdemes szert tenni rá! Befektetőknek is ajánljuk, könnyen kiadható, és nem okoz majd túl sok fejfájást az amortizációtól való félelem. Vidékről beköltözők figyelmébe is ajánljuk, mert az abszolút belvárosban található, mégis közel a vasútállomáshoz. Könnyebb így a családdal, régi barátokkal történő kapcsolattartás. Tekintse meg!

 

 

34.9

Eladó Téglalakás

Békéscsaba
Belváros
3 + 1
130 m2
4

3 és félszobás téglalakás a strand mellett!

Békéscsabán, az Árpád Fürdő szomszédságában eladó 3 és félszobás, padlófűtéses téglalakás, saját tárolóval.

Irányár: 34,9 MFt

Tel: +3630 667 8860

e-mail: varga.nikolett@gold-ing.hu

 

Békéscsabán, a Penza lakótelep csendes, zöldövezeti részén eladó ez a 83 m2-es (bruttó 130 m2), 3 és félszobás téglalakás, ami egy 4 szintes társasház utólagosan beépített tetőterében helyezkedik el, így csodálatos kilátást biztosítva a tömb előtt található térre minden évszakban.

 

A nappali-konyha-étkező a lakás szíve és egyben a legvilágosabb része az otthonnak, ezen kívül 3 külön bejáratú szoba, szeparált wc/fürdőszoba és egy kamra van. Néhány éve az összes ablak ki lett cserélve (fa és műanyag nyílászáró), ezeken külső hővédő is lett elhelyezve.

A padlófűtés egy fali gázkazánról megy, ami egyben a melegvizet is előállítja.

 

A lakáshoz saját, kulccsal zárható tároló tartozik még, itt kényelmesen az egész család kerékpárja elfér.

A lépcsőház bejárati ajtaja néhány éve cserélve lett, új beléptető rendszerrel.

Innen gyalog is minden könnyen elérhető távolságra van.

 

Az ingatlan kitűnő lokalizációja és helyi adottságai miatt (a strand és a belváros közelsége, szomszédban óvoda, játszótér van) remek választás kisebb, vagy nagyobb gyermekes családnak, saját használatra, vagy befektetési szándékkal. Emellett csendes, forgalom szempontjából gyerekekre nézve teljesen biztonságos a környék.

Mindenképp egyedi otthonként szolgálna új tulajdonosának!

 

További kérdéssel kapcsolatban keressen bizalommal a +3630 667 8860-as telefonszámon!

Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

18.9

Eladó Házrész

Békéscsaba
Belváros
4
101 m2

belvárosi, 100 nm-es, felújított házrész

Békéscsaba belvárosában, eladó egy 100 nm-es, amerikai konyhás nappalis + 3 szobás, felújított házrész. 

Irányár: 18,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba első kerületében, a Bartók Béla úton található a műhelyként nyilvántartott, de lakáscélra átalakított 100 nm-es ingatlan. A belső, közös, csendes udvarról közelíthetőek meg a utcafronti üzlehethelyiségek hátsó bejáratai, illetve ez és egy másik lakás. Parkolás az utcán díjmentes. 

 

2021-ben újították fel teljes körűen. Hőszigetelt külső nyílászárókat építettek be. A 35 nm-es amerikai konyhás nappali padlóját újra betonozták, hőszigetelték, és burkolták, esztétikus nagyméretű járólapokkal. A falakra rusztikus díszköburkolatot tettek. Újak a víz, szennyvíz, és villanyvezetékek is benne. 3 külön bejáratú szoba nyílik a közös helyiségből, illetve a fürdőszoba, ami szintén nagyon modern, és szép a 3D-s csempével. A konyhabútornak is hasonlóan korszerű és divatos a szín-, és anyag-összeállítása. A fűtés korszerű, okos paneles, wifi-s távirányítással, de kémények is vannak minden helyiségben.

 

Aki szeretne a belvárosban, és az ott elérhető szolgáltatások közelében élni, mindentől gyalogos távolságra, annak ez lehet a jó választás! Óvoda 260 méterre, iskola 350 méterre, buszmegálló 15 méterre van. A piac és a Center 6-700 méter, és az egyik, igazán kedvező árakat nyújtó hipermarket is csupán 550 méter távolságra van. A belső udvar szilárdburkolatú, csendes, ki lehet ülni, de füvet vágni nem kell! Egy kényelmes, egyszintes, földszinti lakáshoz juthat most nagyon kedvező áron, a belvárosban. Tekintse meg! Nem utolsó sorban ajánljuk befektetők figyelmébe, lakás beszámítás lehetőségével, üzlethelyiségnek, műhelynek, raktározásra! 

23

Eladó Téglalakás

Békéscsaba
Lencsési lakótelep
3
73 m2
1

1. emeleti, háromszobás, erkélyes téglalakás a Lencsésin

Békéscsabán a Lencsésin eladó egy 1. emeleti, erkélyes, háromszobás, egyedi fűtésű, tehermentes, azonnal költözhető, felújított, klímás lakás.

Irányár: 23 MFt

Tel: +3630 667 8860

e-mail: varga.nikolett@gold-ing.hu

 

Békéscsabán, a Lencsési lakótelep csendes, zöldövezeti részén, a Szabó Pál téren eladó ez az 1. emeleti, 73 m2-es, 3 külön nyíló szoba + étkezős, per- és tehermentes, azonnal költözhető téglalakás.

 

Az utóbbi években részleges felújítás történt, amibe beletartozik:

- a külső nyílászárók cseréje (műanyag, szigetelt ablakok és bejárati ajtó, kivéve a nagyszoba)

- belső fa nyílászárók

- új elektromos hálózat 32 A

- komplett fürdőszoba és wc felújítás (szeparált)

- 2 klíma (egyik Polar hűtő-fűtő, a másik hűtő)

- fűtéskorszerűsítés (a klímán kívül korszerű fűtőfilmek gondoskodnak az otthon melegéről, egyedül a nagyszobában maradt meg a konvektor)

- konyha kibővítése, burkolása és új konyhabútorok beépítése

- étkező teljes burkolata

- a nagyszobából nyíló erkély burkolata és a korlát

 

Földszinten tároló is tartozik a lakáshoz, közös költség 7.000 Ft.

Az ingatlan méretéből adódóan és a 3 külön bejáratú szobának köszönhetően remek otthona lehet nagyobb család számára, de akár kisebb családnak egyaránt. Egyedülállók, vagy párok is kialakíthatnak gardrób-, vagy dolgozószobát a nappali és hálón kívül, garantáltan kényelmesen elférnek majd. Kedvelt elhelyezkedése miatt könnyen kiadható, így befektetéshez is kiváló.

 

További kérdéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Árcsökkenés
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

33.9

Eladó Családi ház

Békéscsaba
3. kerület
100 m2
800 m2

Takaros, egyszerű és szép 100 nm-es családi ház

Békéscsabán, a Sörgyár környékén, eladó egy teljeskörűen felújított 100 nm-es családi ház, újszerű állapotban. Azonnal birtokba vehető.

Irányár: 33,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba 3. kerületében, a Szarvasi úttól 400 méterre helyezkedik el a 2022-ben felújított, kívül autentikus, belül teljesen modern családi ház. A szürkére mázolt faragott tornácot jól kiegészíti a fehér-szürke nemes vakolat, és a szürke árnyalataiból készült fagyálló burkolat. 

 

A nyílászárók kívül-belül vadonatújak. Új aljzatbetonnal, és vízszintes vízszigeteléssel látták el a házat, a falakat is aláfalazták teljes körűen. A víz, szennyvíz, és villanyvezetékek szintén újak. A fűtés elektromos árammal, 3 db hűtő-fűtő spitklímával fog működni, Mivel a gáz is adott, lefektették a fűtéscsöveket. Kérésre, a vevő költségére kiépítik a központi fűtést. 

 

A hosszú parasztház elrendezését a mai kor igényeihez igazították. A 32 nm-es amerikai konyhás nappali tágas és világos teret ad a közös együttlétekhez. A 3 külön bejáratú szoba pedig biztosítja a családtagok számára a privát szférát. 

 

A nappali és a leghátsó szoba teraszkapcsolatos. Az egyik a tornácra nyílik, a másik a kiszélesített teraszra. A melléképületeket nem újították fel, és nem is bontották el, mert szerepelnek a térképen. Bontásukat illetve felújításukat igény szerint vállalja a tulaj, plusz költségért. Az egyik melléképület garázzsá alakítható, ennek kivitelezése külön megállapodás tárgya. 

 

Ez az ár a jelenlegi állapoton felül a kerítés festését, valamint egy új nagykapu, és a 3 db klíma beszerelését foglalja magába. Egyéb elképzelést is rugalmasan megvalósítanak, megegyezés szerint. 

 

Ha szeretne a város központi részéhez közel élni, egy teljesen felújított kertesházban, talán ez lesz az, amit eddig keresett! Óvodához és iskolához, valamint buszmegállóhoz és bolthoz egészen közel, 400-800 méterre helyezkedik el. A piac és a Center, és a nagyobb hipermarketek is csak 1-1,5 kilométerre vannak. 

 

Két gyermekkel ideális az elrendezése, de a vastag falaknak, és hőszigetelt födémnek, valamint a korszerű, külső nyílászáróknak köszönhetően, párok vagy egyedülállók is bátran választhatják! Ők így nyernek egy-két dolgozó vagy vendégszobát. Ha egy takaros, egyszerű és szép családi házra vágyik, légiesen világos terekkel... tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

23.5

Eladó Családi ház

Békéscsaba
3. kerület
2 + 1
80 m2
670 m2

80 nm-es családi ház, amerikai konyhás nappalival

Békéscsabán, az Áchim lakótelep közelében, eladó egy 3 szobás, jó állapotú családi ház, 670 nm-es, összközműves telken. 

Irányár: 23,5 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba 3. kerületében, az Áchim lakótelep közelében található a 2010-ben felújított, vegyes falazatú családi ház. A telek 670 nm-es, összközműves. A lakóépület hasznos alapterülete 80 nm. A fűtés konvektoros, illetve van két beépített csempekályha, ebből az egyik a két nagyobbik szoba között helyezkedik el, keresztmetszete megegyezik a fal szélességével, így nem vesz el helyet egyik szobából sem.  

 

2010-ben újra betonozták és burkolták a helyiségeket, a falakat, ahol kellett aláfalazták. A víz, szennyvíz, villanyvezetékeket kicserélték. A fürdőszobát és a konyhát is felújították. 

 

A két nagyobbik szoba 20 nm-es, a harmadik pedig 10. Egy 25 nm-es amerikai konyhás nappali a lakás központi helyisége, itt kényelmesen elfér a család, akár barátokkal, rokonokkal együttvéve. 

 

A fürdőszobában a kényelmes, akril sarokkád mellett egy zuhanyzónak is jutott hely. 

 

Óvoda 240, iskola 600 méter, a buszmegálló és az ABC 450 méterre van. A nagyobb hipermarketek sincsenek nagy távolságra, csak úgy 1-1,5 km-re. 

 

Aki szeretne megfizethető áron, jó állapotú kertes házat, csendes, nyugodt környezetben, annak lehet, nem kell tovább keresnie! Tekintse meg!

140

Eladó Irodaház

Békéscsaba

6
440 m2
1 000 m2

Egyedi ajánlat cégek, vállalkozók számára!

Békéscsabán, a belvároshoz közel eladó ez a 160 m2 hasznos alapterületű, kétszintes, tégla építésű irodaház és hozzá tartozó 280 m2-es fűthető műhely/raktár, 1000 m2-es telken.

A 2000-ben épült ingatlan egy cég irodaházaként működött, elegáns, letisztult stílusú.

Földszinten egy utcafront felől és raktárból is megközelíthető bemutatóterem fogad minket, innen nyílik 2 iroda, toalett és zuhanyzó. Az emeleten található egy konyha, tárgyaló, további 2 iroda, egy irattár, toalett és zuhanyzó. A főépülethez kapcsolódik egy 2 részből álló műhely/raktár, ami közel 300 m2-es, kazánházzal. Az udvarban továbbá található 3 nagyobb méretű autóbeálló, amit garázzsá lehet alakítani, és egy tároló.

A fűtést gázkazán biztosítja radiátoros és padlófűtéses hőleadással, plusz a raktárban található egy vegyes tüzelésű kazán, amivel a főépületet is lehet fűteni.

Teljes berendezésével együtt eladó az ingatlan, amiben rengeteg lehetőség van. Alkalmas irodaházként, telephelynek, műhelynek, akár autószereléshez, kisebb alkatrészek, vagy nagyobb gépek tárolásához. Némi átalakítással könnyen családi házzá varázsolható, akár több generáció részére is.

A belváros közelsége jó infrastrukúrát biztosít.

Amennyiben további kérdése merülne fel, vagy megtekinteni kívánja az ingatlant, keressen a +3630 667 8860-as telefonszámon!

37.99

Eladó Téglalakás

Békéscsaba
Dobozi úti kertek
2 + 1
85 m2
Földszint

Belvárosközeli, szigetelt, felújított téglalakás garázzsal

Békéscsabán, belvároshoz közel eladó egy 85 m2-es, szigetelt, teljesen felújított, padlófűtéses, erkélyes, tehermentes, azonnal költözhető, földszinti téglalakás, garázzsal és saját kerttel.

Irányár: 37,99 MFt

Tel: +3630 667 8860

e-mail: varga.nikolett@gold-ing.hu

 

Békéscsabán, a kórháztól nem messze eladó ez a 85 m2-es, 2 és fél szobás, per- és tehermentes, azonnal költözhető téglalakás, ami egy hatlakásos társasház földszintjén található.

 

A lakás az elmúlt 2 évben teljes felújításon esett át, beleértve, hogy:

- A 40 cm-es téglafal 10 cm-es hőszigetelést kapott

- Padlófűtés került kialakításra 10 cm-es szigeteléssel, kondenzációs kazánról

- Műanyag, szigetelt külső nyílászárók, belső, fa nyílászárók

- Új elektromos hálózat, 32 amperrel

- Ki lettek cserélve a víz- és szennyvízcsövek is

- A lakás teljes burkolata

 

A ház társasházi alapító okirattal rendelkezik, 5.000 Ft a közös költség.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és saját, 150 m2-es kert is, ami az árba bele van foglalva.

 

Ajánlott azoknak, akik a belvároshoz közel, mégis nyugodtabb környezetben keresnek otthont, nem szeretnének a felújítással bajlódni, vagy emeleteket lépcsőzni, és az ingatlan mellett fontos nekik egy garázs is.

 

Rengeteg lehetőség van még a lakásban, további információval kapcsolatban keressen bizalommal!

Árcsökkenés
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

49.9

Eladó Családi ház

Békéscsaba
6. kerület
4
160 m2
391 m2

Belvárosi luxus oázis

Békéscsabán, a strand közelében, sürgősen, áron alul, eladó egy 160 nm-es, kétgenerációs, felújított, polgári ház 391 nm-es telken.

Irányár: 49,9 MFT

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba 6. kerületében a kórház és a strand közelében található a két lakrészből álló, 160 nm-es családi ház. A telek 391 nm-es, minden négyzetcentimétere rendezett, szinte teljes egészében térkővel burkolták, pár dísznövény is gazdagítja a látványt, ami már amúgy is lenyűgöző.

 

Egy garázs található szemben a nagykapuval, mellette egy kb. 30 nm-es, fedett terasz áll. Mindkét lakrész erre a közös teraszra nyílik. A két lakrész egymásból is átjárható, de az udvarról - illetve egyikük közvetlenül az utcáról is(!) - külön bejáratúak. Emiatt kétgenerációs családoknak, és olyan baráti házaspároknak is ajánljuk, akik szívesen lépnének együtt tovább. A két lakrész egymástól zavartalanul is használható, de mégis adott a lehetőség egy szorosabb együttélésre egy többtagú család számára, a belső elválasztó ajtó kinyitásával. A lezárásával viszont még egy bérlővel is jól élhető!

 

A patinás polgári épületet 2021-ben újították fel teljes körűen. A külső és belső nyílászárókat, a víz, szennyvíz és villanyvezetékeket, a burkolatokat, és szanitereket is beleértve. A kisebbik lakrész egy előszobából, egy konyhából, fürdőszobából és külön mellékhelyiségből és egy hálószobából áll. A nagyobbik egy amerikai konyhás nappaliból, egy fürdőszobából, hálószobából és közlekedőből. 

 

A lakások külön mérőórával rendelkeznek, így átlagfogyasztás alatt tarthatók az energiaköltségek. 

 

A modern amerikai konyhás nappali, óriási terével, mennyezeti díszítőelemeivel, rejtett ledvilágításával, a felhasznált anyag, forma és színvilágával marasztalja a tekintetet és odabilincseli a lábakat. Az igényesség érzése és valami báj hatja át az egész házat. Ha Ön is olyan otthonra vágyik, amibe csak beköltözni kell, és semmit nem kell újítani, cserélni, akkor ez lehet a megfelelő! Ha kényelmes méretekben gondolkodik, világos és tágas helyiségekben, ízléses kivitelezésben, jöjjön, nézze meg ezt!

 

Az óvoda és iskola egészen közel 160-250 méterre van, de a buszmegálló is csak 180 méter. A kórház és a szakrendelők csak 700 méter, a városi strand is gyalogosan is könnyedén elérhető, mert csak 450 méterre van. Tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése