Gold Ing Ingatlaniroda

Kamut

ID: 6063

Leírás

Békéscsabától 10 percre, Kamut központjában, eladó egy kétszobás, teljesen felújított, hőszigetelt, tégla építésű családi ház, rendezett, parkosított pihenőkerttel.
Irányár: 13 MFT
Tel: +36 20 502 0207

A megyeszékhelytől, Békéscsabától, autóval csupán 10 percre helyezkedik el, a 47-es főúton megközelíthető Kamut település. A község központjában található a nyolcvanas években épült családi ház, buszmegálló, bolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta közvetlen közelében.

Az utca zajától, és a kíváncsi tekintetektől, örökzölddel futtatott kerítés és nagy előkert választja el. A körbe kerített kb. 900 nm-es telek egésze pihenőkert, melynek minden négyzetcentimétere gondozott. Egy szélvédett, fedett teraszt, egy kerti garnitúra elhelyezésére készített placcot, és bográcsozó helyet is találunk, a jellemzően szépen gondozott füvesített udvaron, amit különleges dísznövények tarkítanak. Szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk itt, bármerre is fordítjuk fejünket.

Az épületet 2011-ben teljes körűen felújították. Villany, vízvezetékeket cseréltek. A fűtésrendszert korszerűsítették, lapradiátorokat és kombi gázkazánt szereltek fel. A falakat glettelték, festették, a szobákba laminált padlót, a többi helyiségbe járólapokat tettek. A fürdőszobát is újra burkolták, ekkor vásárolták a mosdó-, és WC kagylót, a zuhanykabint. A konyhát egy szép, új konyhabútorral varázsolták újjá.

A külső homlokzatot hőszigetelték, és nemes vakolattal vonták be, kívül-belül nyílászárókat cseréltek.

A felsorolt korszerű megoldásoknak köszönhetően nagyon gazdaságos a fenntartása.

Egy inverteres hűtő-fűtő split klíma emeli a komfortérzetet, ami még csak pár hetes.

Aki hiába keresett idáig, nem talált Békéscsabán az igényeinek és pénztárcájának egyaránt megfelelő kertes ingatlant, gondolja meg, hogy ha kétszer napi 10 percet rászán, kitűnő minőségű főúton közlekedve, talán megérné innen bejárni Csabára!

A település nyugodt, biztonságos, csendes, és szinte karnyújtásnyira van a megyeszékhely minden ellátottságától. A jogosítvánnyal nem rendelkező családtagokat sem kell túlságosan féltenünk, mert a helyközi busz pár tíz méterre áll meg.

Kamutiak figyelem! Ne költsön jelenlegi házának felújítására, mert nagy valószínűséggel, soha nem térül meg! Költözzön be a központba, egy szép kertes házba, amin nem kell csinálni semmit, kívül belül remek!

Ajánlom mindenkinek, aki nem kíván a felújításokkal vesződni, csak szeretne beköltözni egy megbízható állapotú, barátságos otthonba, ami teljesen "kész van". Egyedülállóknak, pároknak ideális, akár még kisebb családoknak is jó lehet!

Gondoljon nagyot, lépjen merészet, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
13.000.000 Ft
Település
5673 Kamut
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
50 m2
Szobaszám
1 + ½
Építés éve
1987
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
900 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
16 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Beépített konyha, Légkondicionáló, Tehermentes, Alacsony rezsi, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.