Gold Ing Ingatlaniroda

Tét

ID: KGY1

Leírás

Eladó Győr és Pápa között forgalmas főút mellett, egy gyorsan fejlődő kisvárosban,Téten egy vendéglátó helyiség.
Az ingatlan területe: 2036 m2, melyből beépített terület: 444 m2, eladótér: 178 m2, kiszolgáló helyiség: 136 m2. tetőtér: 88 m2, kazánház, raktár:42 m2, parkoló +udvar: 1148m2
A csárda előtt és mellett parkolási lehetőség biztosított. Az épület mögött zárt terület, udvar található, mely alkalmas parkolásra, illetve zöld tér kialakítására.

Maga az épület 1985-ben épült, azóta kisebb felújítások történtek. A fűtést vegyes tüzelésű kazánnal történik. Gáz, villany, víz és csatorna bevezetésre került. Nyílászárókra zsaluk vannak felszerelve, mely illik a csárda külsőjéhez.

Két külön terem áll rendelkezésre, mely egybenyitható. A termek kiválóan alkalmasak étkeztetésre, menüztetésre, kisebb-nagyobb rendezvények pl. esküvők, konferenciák, csapatépítő tréningek megtartására. Teljesen bútorozott.
A falakon levő vadászjelenetek és trófeák hangulata a környéken tartózkodó vadászok számára kellemes hangulatot biztosít egy vacsora vagy ebéd megrendezésekor.
A konyha az ingatlan hátsó részében látható. A konyha és a tároló helyiségek teljesen felszereltek.

Lépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol a kisebb helyiségek öltözőként, irodaként szolgáltak. A tetőtér alkalmas apartmanok, szobák kialakítására, mely lehetővé teszi a csárda panzióként történő használatát.

Nyáron a csárda bejárata előtt terasz látható, mely alkalmas szabadtéri programokra, grillezés stb.
Az épületben sok lehetőség rejlik, akár sorház, ikerház, lakások kialakítása is lehetséges.
Az ingatlan megvásárlásához díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínálunk. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adásvétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Irányár:49 000 000 Ft
Érdeklődni: 06-30-668-1345
e-mail: kotek.gyongyi@gold-ing.hu

Tulajdonságok

Ár
49.000.000 Ft
Település
9100 Tét
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Vendéglátás / Étterem, vendéglő
Alapterület
888 m2
Telek terület
1148 m2
Állapot
Jó állapotú
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Parkolás
Saját parkoló

Kapcsolat

Kotek Gyöngyi
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.