Eladó Családi ház, Újkígyós

#683700296

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

20.9 millió Ft

Újkígyós
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
800 m2
Cserépkályha - fa, szén
Udvari
Bútorozatlan
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kitűnő szerkezeti állapotú, 120 nm-es családi ház Újkígyóson

Újkígyóson a városközponttól 850 méterre, eladó egy 3 szoba + ebédlős, jó állapotú kockaház, 1600 nm-es telekkel.

Irányár: 20,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Újkígyóson, jó lakókörnyezetben, rendezett utcában található az 1995-ben épült 120 nm-es családi ház. A telek összközműves, széles. A határoló falak 38-as téglából készültek, a közfalak vályoggal vegyesen. A betongerendából és béléstestekből álló födémre 2 cm lépésálló hőszigetelés, majd beton és arra saralás került. Remek a hőszigetelése a földszinti résznek, és beépíthető a padlástér is. Valószínűleg elegendő a 120 nm-es, hasznos alapterület, a 3 külön bejáratú szobával, és a konyhán felül egy étkezővel. Ha mégsem... felfelé gazdaságosan lehet terjeszkedni.

 

A ház nagyon komoly alapokon áll, nincs is rajta sehol repedés. A hagyományos és a korszerű építés ötvöződik benne. A vályog és a sár minden előnyét valamint a tégla és a beton legelőnyösebb tulajdonságait használták fel hozzá. A beton lábazat kívülről díszítő téglaburkolatot kapott, és dupla vízszintes vízszigetelést. 

 

Az elrendezése két gyermekkel a legideálisabb, de nagyobb családoknak is élhető a külön nyíló szobákból, és méretéből adódóan. Kedvező fenntartása miatt pedig párok és egyedülállók is bátran választhatják! Egy nappalival, egy hálóval és egy dolgozó vagy vendégszobával nyerhetnek kényelmes, egyszintes otthont belőle. 

 

Az ingatlan előkertes. A nagy telek sok lehetőséget rejt magában, jelenleg fű van benne és néhány fa, és dísznövények. A fűtés csempekályhákkal és kandallókkal évi 30 mázsa fát igényel. A gázfűtés is ki van építve, de mivel nem használták a konvektorokat leszerelték. A gázóra azonban a helyén van, nincs kikötve. Az új tulajdonos ha kívánja, visszaállhat a gázüzemre.

 

A 15 nm-es szoba korábban ebédlő volt, ezért itt járólap a burkolat. Ez a helyiség boltívvel választódott el az előszobától és a konyhától, amit gipszkartonnal befalaztak. Aki mégis jobban szereti az egybenyitott tereket, és pl. nappalinak használná vagy ebédlőnek ezt a szobát, az könnyedén visszaállíthatja az eredeti állapotot. Nem kell falakat kivenni hozzá, csak eltávolítani egy kevés gipszkartont. 

 

A konyhából nyílik egy tágas kamra, a fürdőszobában kád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. A fűtött előszoba praktikus módon, egy zárt szélfogóból közelíthető meg, ez is hozzájárul a ház melegének megőrzéséhez. 

 

Aki egy kitűnő szerkezeti állapotú, élhető méretű kertes házra vágyik Újkígyóson, vagy csak valahol Békéscsaba közelében... annak ez jó választás lehet! Békéscsabától csupán 13 km-re helyezkedik el, autóval mindössze 11 percre. 

 

Újkígyós központja pedig 850 méter. Iskola, óvoda, bolt, orvosi rendelő, posta megközelítőleg ekkora távolságra vannak. Jöjjön, tekintse meg!

Helyiség Méret (m2)
Szoba 19
Szoba 17
Szoba 15
Étkező 12
Konyha 9.5
Előszoba 8
WC 1
Fürdőszoba 5.5
Kamra, Éléskamra, Spájz 3.6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Házrész
Építési telek
Üzlethelyiség
Téglalakás
Iparterület
Ikerházrész
Ikerház
Zártkert
Műhely