Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700028

Eladó Családi ház

130 millió Ft

Békéscsaba 3.kerület
Alapterület:
510 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 100 m2
Felújított
Konvektor
Vegyes
Összkomfort
230 - 400 Volt

520 nm-es, luxus ingatlan a városközpot közelében

Békéscsabán, központ közelében, eladó egy 510 nm-es, több célra alkalmas téglaépület - intézménynek, szállodának, több generáció együttélésére -, sok extrával. 
Irányár: 130 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Nyilvántartási szám: 6122

 

Békéscsabán, a víztorony közelében, a központ peremétől 650 méterre helyezkedik el az 510 nm-es, polgári típusú téglaépület, ami korábban iskolaként üzemelt. A telek 1100 nm-es, az udvar szilárd-burkolatú, térkövezett. 

Az L alakú épület udvar felőli oldalán 1,5 méteres tornác fut végig. Ezt középen kibővítették egy kb. 80 nm-es terasszá. Ha ez nem elég az otthoni szabadidős tevékenységekre, akkor az egész udvart fel lehet használni erre a célra, hisz le van térkövezve, olyan mint egy nagy terasz. 

 

A fedett tornácról 4 bejárat nyílik. Jelenleg 2 generációs családi házként használják, ezeknek nem csak kívülről van bejárata, hanem egymásból is nyílnak. A 3. és 4. bejárat egy kb. 50 nm-es, 4 helyiségből és egy kizárólag ez alatt elhelyezkedő kb. 40 nm-es, normál belmagasságú, száraz pincéből áll. Már csak a pince is  sok különleges lehetőséget rejt magában. Például borospincévé, szuterénné, mélygarázzsá alakítható. Az épületből pedig remek  szálloda - akár apartmanokból álló -, vagy több lakásos társasház, intézmény, például iskola, bank, orvosi rendelő illetve gyár, vagy valamilyen telephely válhat. 

 

A tetőszerkezet remek állapotban van, nagy a padlástér belmagassága, ami beépíthető, így lehet tervezni kb. még 500 nm hasznos terülttel. 

 

Az épületben újak a villany, víz és szennyvízvezetékek. 3 fázis is van, aki ipari létesítményben gondolkodik, ennek nagy hasznát veheti. 

A 60 cm vastag téglafalak kívülről 10 cm-es hőszigetelést kaptak. A külső nyílászárókat hőszigeteltre cserélték, illetve ezek cseréje folyamatban van, rövid időn belül teljes egészében meg fog valósulni. 

 

A kovácsoltvas kapu elektromos, telefonnal távolról irányítható. Az udvaron van még egy melléképület amit nyári konyhának használnak, de bármilyen hobbicélra, műhelynek, tárolónak alkalmas lehet. 

 

A belső felújítások jelentős költséggel járó kiadások voltak, amit az új tulajdonosnak már nem kell kiadni. Az esztétikai felújítások is meghaladják az átlagos felújítási költségeket. Az amerikai konyhás nappali nagyon különleges álmennyezete egy lakás árával vetekszik, a többi helyiségnél is milliós nagyságrendben áldoztak csak a mennyezeti díszítésekre.

 

A külső homlokzat márvánnyal burkolt, de a nyári-konyha padlója is márványból készült.

 

Az egyik lakás 2 szoba + nappalis, a másik 3 szoba + amerikai konyhás nappaliból áll. Külön villany és gázórával szerelték fel őket. A jelenleg tárolóknak, kamráknak használt összesen kb. 50 nm-es része a főépületnek, egy harmadik lakásnak adhat helyet, amit már saját ízléssel és igénnyel újíthat fel az új tulajdonos. 

 

Aki szeretné a vállalkozását, üzletét és a családi életét is a lehető legközelebb helyezni egymáshoz, de mégis szeparáltan, elkülönülten, külön bejárattal, saját udvarral... annak ez lehet a megfelelő választás! 

Összeköltözők figyelmébe is ajánljuk, ilyen különleges minőségű, és esztétikumú kertes ingatlant nem talál másikat! Baráti házaspárok, családok élhetnek itt kényelmesen egymás közelében, mégis szeparáltan. 

 

2021. 25. hetében a hét luxus ingatlanának választotta a Beol! 

Cserét beszámítanak. Tekintse meg!
 

Helyiség Méret (m2)
Pince 40

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése