Eladó Társasház, Gyula

#683700146

Eladó Társasház

35.9 millió Ft

Gyula Belváros
Alapterület:
70 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
645 m2
Cirkó
Vegyes
Bútorozott
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Belvárosi, csodaszép, első emeleti lakás, zárt udvarral.

Gyula belvárosában eladó egy 2000-ben épült, első emeleti, 70 nm-es, amerikai konyhás lakás, magas igényességgel felújítva, újszerű állapotban, gépesítve, bútorozva.

Irányár: 35,9 MFT
Tel: +36205020207

Nyilvántartási szám: 6174

 

Gyulán a belvárosban, a szökőkutak és a posta közelében található a 2000-ben épült 4 lakásos társasház, melynek első emeletén helyezkedik el a 70 nm-es lakás. A belvárosi utcácska földszinti üzletsora feletti tetőtérben alakították ki a lakásokat. Nagyon szép, fából készült szárazkapun át léphetünk a társasház zárt udvarára, ahonnan a lakások nyílnak. A lakók ide állhatnak be a gépjárműveikkel, itt biztonságban parkolhatnak. 

 

A lakás egy függőfolyosóról nyílik, két másik lakással szomszédosan. Kitűnő a lakókörnyezet nem csak a városon belül, de a házon belül is. 

 

2018-ban teljes felújítást végeztek a lakásban. Kicserélték a külső és belső nyílászárókat, esztétikus, magas minőségű fából készített ajtókra és ablakokra. Újra burkolaták a helyiségeket. Kicserélték a kazánt. Az egyedileg méretre gyártott, csúcskategóriás konyhabútort 1 éve építették be. Az inverteres hűtő-fűtő spit klímát csak pár hónapja vásárolták. A lakásban uralkodó földszínek, barátságos, természetes hangulatot árasztanak. Téli hónapokban ezt a hatást még tovább emeli a nappaliban elhelyezett látvány kandallóban izzó "fa" meleg fénye.

 

Egy ízlésesen bútorozott előszobából nyílik a tágas fürdőszoba, melyben sarokkád van. Az amerikai konyhás nappali és a közlekedő egy légterű. A hálószoba egy kétszárnyas ajtóval kapcsolódik a nappalihoz, a két helyiség összenyitható, tovább növelve a térérzetet. Egy gyerekszobának, vagy gardróbnak, akár dolgozószobának alkalmas helyiség áll még rendelkezésre, ami szintén a nappaliból közelíthető meg. 

 

A lakásban maradnak a háztartási gépek és a teljes bútorzat - néhány kivétellel - továbbá a függönyök, csillárok. Minden ami nagy gonddal - és jó ízléssel - lett kiválasztva, ide szállítva, beépítve, felszerelve. Az új tulajdonosnak még a berendezéssel sem kell törődnie, amennyiben el tudja fogadni ezeket az értékes, szinte vadonatúj használati tárgyakat bónuszként. 

 

Ajánljuk azoknak, akik szeretnének gyalog pár lépésre élni mindentől, amire a hétköznapokban szükségük lehet (óvoda, iskola, posta, boltok, éttermek, bankok, buszmegálló, orvosi rendelők), és nincs idejük vagy energiájuk a kertes házzal járó feladatokra. Itt is van egy kis udvar, amit közösen tartanak rendben, személyenként ez minimális plusz terhet jelent, de ki lehet ülni, le lehet engedni a gyerekeket. 

 

Pároknak, egyedülállóknak és 1 gyermekes családoknak ideális a lakás méterete és elrendezése. Kis fantáziával, méretre igazítással, sok célre jó lehet. Ez egy egyedi otthon, sajátos, és ritka lehetőség! Tekintse meg!

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Házrész
Iparterület
Társasház
Kert, gyümölcsös
Panellakás