Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700314

Eladó Családi ház

52.9 millió Ft

Békéscsaba Erzsébethely , Franklin utca
Alapterület:
130 m2
Szobák száma:
4 + 1
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
750 m2
Hőszigetelt
Délkelet
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Frissen felújított, 4 szoba + nappalis családi ház

Békéscsabán, Jamina elején, eladó egy 130 nm-es, amerikai típusú, újszerű állapotú családi ház, 750 nm-es telken.

Irányár: 52,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Jamina elején, a Tesco és a városközpont közelében található, az egyszintes, 130 nm-es családi ház. A 750 nm-es telken, a főépületen kívül egy 42 nm-es garázs áll. Az ingatlan egyik pozitívuma - a sok közül -, hogy tágas előkerttel rendelkezik, biztonságosabb, csendesebb ezáltal. 

 

2023-ban kezdték el az épület felújítását, és idén lett befejezve. Újra szigetelték, betonozták és burkolták a helyiségeket. A bővítmény téglából épült, a régi falakat aláfalazták. A külső homlokzat nemes vakolatot és hőszigetelést kapott. A víz és szennyvízcsöveket, valamint a fűtéscsöveket múlt évben fektették le. A külső és belső nyílászárók egyaránt újak. A tetőnek felújították a szerkezetét, és vadonatúj, sötét szürke cseréppel fedték le. A külső homlokzat fehér, szürke és fekete díszítőelemekkel kiegészítve. 

 

Az elrendezése, ahogy a külső megjelenése is, a mai kor igényeihez lett igazítva. 4 külön bejáratú szoba, 2 db fürdőszoba, és egy 50 nm-es amerikai konyhás nappali található benne, és mindez egy szinten. 3 gyermekes családoknak a legideálisabb választás. Kimondottan tágas, kényelmes otthona válik belőle, leendő, új tulajdonosának. 

 

A közös helyiségeket világos, fényes, nagyméretű járólappal burkolták, a falakat a szobákban fehérre festették, a közös helyiségekben, szintén fehér színű nemesvakolattal látták el. A fürdőszobák igazán különlegesek, a hatalmas, falakra is felfutó, fényes burkolólapoktól, nagyon modern megjelenést nyertek. Mindkét fürdőben alakítottak ki helyet WC-nek, az egyikbe kád került, a másikba egy zuhanyzó férne el kényelmesen, a méretes lebegő pult mellett, ahol egy dupla mosdóhoz helyezték el a kiállásokat.   

 

Már csak a fűtőtesteket, és a kazánt kell felszerelni, valamint a fürdőszobákat felszerelvényezni. A villanykapcsolók, konnektorok beszerelése folyamatban van. 

 

Az épített kerítést újra vakolták, divatos, szürke, vízszintes kerítéselemek alkotják a betétet. A kis és nagykapu is megújult. A garázs a főépülettel harmonizáló nemes vakolatot kapott. A parkolást, ki-beállást megkönnyíti, hogy a nagykaput beljebb helyezték el, a kerítés vonalánál, így az úttal merőlegesen is meg lehet állni.

 

Aki 4 hálószobás, egyszintes családi házat keres, nagy amerikai konyhás nappalival, ne szalassza el! Jamina elején, a város központtól csupán 500 méterre helyezkedik el, jól megközelíthető, minden könnyen elérhető innen. Tekintse meg! 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 20.68
Szoba 20.68
Szoba 13.12
Szoba 11.2
Amerikai konyhás nappali 49.25
Fürdőszoba + WC 4.5
Fürdőszoba + WC 8.75

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése