Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700150

Eladó Családi ház

66.9 millió Ft

Békéscsaba Keletikertek
Alapterület:
160 m2
Szobák száma:
3 + 2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Könnyűszerkezetes
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
880 m2
Gázkazán
Kertre néző
Bútorozott
Délkelet
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

4 szoba + nappalis családi ház a Lencsési közelében

Békéscsabán, a Lencsési lakótelep közelében, eladó egy 2002-ben épült, amerikai típusú, 160 nm-es, kitűnő állapotú családi ház. Parkosított, 880 nm-es telken. 

Irányár: 66,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a Keleti-kertekben található, a 2002-ben épült, 160 nm-es családi ház. Az ingatlan előkertes, a telek tágas, 880 nm, rendezett, parkosított. Dús, zöld pázsitja az automata öntözőrendszernek is köszönhető. A nappali és ebédlő hatalmas üvegfelületei, akadályalan kilátást engednek, a csodás kertre.

 

A nappali dupla üvegajtóval, kapcsolódik a 33 nm-es, részben fedett teraszhoz. Ide kilépve, magunkba szívhatjuk a kert minden illatát és energiáját. A parkerdő is oxigénnel tölti meg a levegőt, a nagyváros egy kis zöld szigete ez, ahová mindig jó hazatérni, bármilyen hosszú vagy rövid távollét után. 

 

Az előszoba egy légtérben van a nappalival, az ebédlővel és a konyhával, összesen 46 nm az egybe nyitott közös tér. 2 kisebb, közel 10 nm-es hálószoba, valamint két nagyobb, egy 15 és egy 18 nm-es háló biztosítja a magánszférát.

 

A nagyobb szobaszám, nagyobb családot feltételez, ehhez 2 fürdőszobát és 2 WC-t alakítottak ki. Az egyik kényelmesen tágas, dupla mosdóval, sarokkáddal és egy épített zuhanyzóval lett felszerelve. A másik kisebb, ebben zuhanyzó, mosdó és WC van. A második WC az előszobából nyíló mellékhelyiségben kapott helyet, kézmosó is van benne.

 

A mosó és szárítógép egy külön háztartási helyiségben lett elhelyezve, ahol a kazán is. Ez mosókonyha és vasalószoba is egyben. A konyha mellett egy 6 nm-es spájz nyeli el a konyhai felszereléseket, és alapanyagokat. A konyha pultot így céljának megfelelően lehet használni, munkalapként, nem pedig rakodófelületként. A konyha cseppet sem zsúfolt, hanem - ahogyan az egész lakás -, légiesen világos és tágas. 

 

A szobák padlóin használt parafaburkolat, természetességével és melegségével javítja a közérzetet. A forró, nyári időszakban pedig a 3,5 kwh-os inverteres klíma teszi ezt. 

 

Hasznos, jól átgondolt építészeti megoldásként, az ablakok felett laposan kinyúló tető, az alacsonyan járó napfényt a téli időszakban beengedi, nyáron viszont meggátolja, hogy betűzzön a kellemetlenül erős Nap. 

 

Ha nyugodt, csendes helyen fekvő kertes házra vágyik, zöldövezetben, ahová csak költözni kell, mert minden ép, megkímélt, igényes, és jó minőségű... lehet megtalálta az Önnek megfelelő ingatlant! Az ár bútorozottan értendő. 3 gyermekkel idális az elrendezése, vagy 1-2 gyermekkel és 1-2 vendégszobával/dolgozószobával. Tekinse meg!

 

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Társasház
Kert, gyümölcsös
Panellakás
Házrész
Iparterület