Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700216

Eladó Családi ház

53.9 millió Ft

Békéscsaba 6. kerület
Alapterület:
125 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
900 m2
Újszerű
Kondenzációs kazán
Utcára
Délkelet
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

6. kerületi, újszerű állapotú, amerikai konyhás nappali+3 szoba hallos, egyszintes családi ház

Békéscsabán a kórház közelében, eladó egy 125 nm-es, egyszintes, téglafalazatú családi ház, újszerű állapotban.

Irányár: 53,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, kitűnő helyen, a központ közelében, mégis csendes utcában található a 2022-ben felújított kockaház. A telek 900 nm-es, az ingatlan előkertes, az utcafronton új kerítés határolja. Az udvar részben térköves, részben kavicsos, és részben füvesített, kisebb dísznövény kertekkel tarkítva. Egy 24 nm-es melléképület kapcsolódik a lakáshoz, egy félig fedett 28 nm-es, terasszal. A kívül-belül felújított garázs egyállásos, padlásolt, az oldalán is van egy ajtó, így tárolónak is kényelemesen használható. A nagykapuval szemben helyezkedik el, kocsibejáró vezet el hozzá. 

 

A lakás kockaházakhoz képest nagy alapterületű, jó elrendezésű. Három külön bejáratú szobája van, egy 21, egy 19 és egy 11 nm-es. Egy tágas és világos 11 nm-es előszobából léphetünk a hallba, ami 20 nm-es. Ez boltívvel választódik el az amerikai konyhás nappalitól, ami szintén jó nagy(!), 25 nm-es. A hallal együtt, amivel egy légtérben van, már egy 45 nm-es közös teret alkotnak. A nappaliból egy közlekedőn keresztül közeleíthetjük meg a mellékhelyiséget, a fürdőszobát és a háztartási helyiséget, ahol a padlásfeljáró és a kazán van elhelyezve. A fürdőszobában kád és épített zuhanyzó is van, mennyezetig csempézett, épített mosdópulttal. 

 

A hallból léphetünk a két nagyobbik utcára néző szobába, a kisebbikbe a nappaliból, ennek a teraszra nyílik az ablaka. A nappali nagy üvegajtókkal választódik el a terasztól, egy részük fix más részük nyíló. Az előszoba és hall között is csak üvegezett felület van. Így az egész lakás szellős és világos.

 

Az épület teljes felújításon esett át. A tetőtől kezdve az aljzatig. A vezetékek, burkolatok, nyílászárók vadonatújak. Mai kor igényeinek megfelelő belső és külső kialakítással, nem csak a megjelenését, hanem az elrendezését, felszereltségét tekintve is. Több gyermekes családoknak ideális, az óvoda, iskola közelsége miatt is, ezek csak 850 méterre vannak. A buszmegálló 170 méter. A kórház és az orvosi rendelők 900 méterre helyezkednek el csupán. 

 

A képeken látható apróbb befejezetlenségek, szegők, párkányok, burkolás, kerítés, napokon belül elkészülnek, kész állapotban lehet megtekinteni illetve átvenni augusztustól. 

 

Ajánljuk mindenkinek, aki nem szeretné felújítással tölteni az idejét és energiáját, itt minden új, és azonnal be lehet költözni. Tekintse meg!

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 19
Szoba 21
Szoba 11
Amerikai konyhás nappali 25
Hall 20
Előszoba 10
Fürdőszoba 6
WC 1.15
Közlekedő 4.5
Háztartási helyiség 6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Építési telek
Iparterület
Panellakás
Iroda egyéb
Kert, gyümölcsös