Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700265

Eladó Családi ház

59.9 millió Ft

Békéscsaba 6. kerület
Alapterület:
160 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Vegyes
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
391 m2
Hőszigetelt
Utcára
Bútorozatlan
Délkelet
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Belvárosi luxus oázis

Békéscsabán, a strand közelében, eladó egy 160 nm-es, felújított, polgári ház 391 nm-es telken.

Irányár: 59,9 MFT

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba 6. kerületében a kórház és a strand közelében található a két lakrészből álló, 160 nm-es családi ház. A telek 391 nm-es, minden négyzetcentimétere rendezett, szinte teljes egészében térkővel burkolták, pár dísznövény is gazdagítja a látványt, ami már amúgy is lenyűgöző.

 

Egy garázs található szemben a nagykapuval, mellette egy kb. 30 nm-es, fedett terasz áll. Mindkét lakrész erre a közös teraszra nyílik. A két lakrész egymásból is átjárható, de az udvarról - illetve egyikük közvetlenül az utcáról is(!) - külön bejáratúak. Emiatt kétgenerációs családoknak, és olyan baráti házaspároknak is ajánljuk, akik szívesen lépnének együtt tovább. A két lakrész egymástól zavartalanul is használható, de mégis adott a lehetőség egy szorosabb együttélésre egy többtagú család számára, a belső elválasztó ajtó kinyitásával. A lezárásával viszont még egy bérlővel is jól élhető!

 

A patinás polgári épületet 2021-ben újították fel teljes körűen. A külső és belső nyílászárókat, a víz, szennyvíz és villanyvezetékeket, a burkolatokat, és szanitereket is beleértve. A kisebbik lakrész egy előszobából, egy konyhából, fürdőszobából és külön mellékhelyiségből és egy hálószobából áll. A nagyobbik egy amerikai konyhás nappaliból, egy fürdőszobából, hálószobából és közlekedőből. 

 

A lakások külön mérőórával rendelkeznek, így átlagfogyasztás alatt tarthatók az energiaköltségek. 

 

A modern amerikai konyhás nappali, óriási terével, mennyezeti díszítőelemeivel, rejtett ledvilágításával, a felhasznált anyag, forma és színvilágával marasztalja a tekintetet és odabilincseli a lábakat. Az igényesség érzése és valami báj hatja át az egész házat. Ha Ön is olyan otthonra vágyik, amibe csak beköltözni kell, és semmit nem kell újítani, cserélni, akkor ez lehet a megfelelő! Ha kényelmes méretekben gondolkodik, világos és tágas helyiségekben, ízléses kivitelezésben, jöjjön, nézze meg ezt!

 

Az óvoda és iskola egészen közel 160-250 méterre van, de a buszmegálló is csak 180 méter. A kórház és a szakrendelők csak 700 méter, a városi strand is gyalogosan is könnyedén elérhető, mert csak 450 méterre van. Tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Házrész
Panellakás
Iparterület
Iroda egyéb
Irodaház
Kert, gyümölcsös
Üzlethelyiség
Tanya