Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700271

Eladó Családi ház

29.9 millió Ft

Békéscsaba 3. kerület
Alapterület:
100 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Vegyes
Árcsökkenés
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
800 m2
Oldalkert

Takaros, egyszerű és szép 100 nm-es családi ház

Békéscsabán, a Sörgyár környékén, eladó egy teljeskörűen felújított 100 nm-es családi ház, újszerű állapotban. Azonnal birtokba vehető.

Irányár: 29,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba 3. kerületében, a Szarvasi úttól 400 méterre helyezkedik el a 2022-ben felújított, kívül autentikus, belül teljesen modern családi ház. A szürkére mázolt faragott tornácot jól kiegészíti a fehér-szürke nemes vakolat, és a szürke árnyalataiból készült fagyálló burkolat. 

 

A nyílászárók kívül-belül vadonatújak. Új aljzatbetonnal, és vízszintes vízszigeteléssel látták el a házat, a falakat is aláfalazták teljes körűen. A víz, szennyvíz, és villanyvezetékek szintén újak. A fűtést-hűtést legegyszerűbben elektromos árammal, 3 db hűtő-fűtő spitklímával lehetne megoldani. Mivel a gáz is adott, lefektették a fűtéscsöveket. Kérésre, a vevő költségére kiépítik a központi fűtést, vagy az elektromos áramon alapuló hűtő-fűtő spitklímákat. 

 

A hosszú parasztház elrendezését a mai kor igényeihez igazították. A 32 nm-es amerikai konyhás nappali tágas és világos teret ad a közös együttlétekhez. A 3 külön bejáratú szoba pedig biztosítja a családtagok számára a privát szférát. 

 

A nappali és a leghátsó szoba teraszkapcsolatos. Az egyik a tornácra nyílik, a másik a kiszélesített teraszra. A melléképületeket nem újították fel, és nem is bontották el, mert szerepelnek a térképen. Bontásukat illetve felújításukat igény szerint vállalja a tulaj, plusz költségért. Az egyik melléképület garázsnak alkalmas. 

 

Ez az ár a jelenlegi állapotot foglalja magába. A klímák beszerelését, vagy a központi fűtést valamint egyéb elképzelést is rugalmasan megvalósítanak, megegyezés szerint. 

 

Ha szeretne a város központi részéhez közel élni, egy teljesen felújított kertesházban, talán ez lesz az, amit eddig keresett! Óvodához és iskolához, valamint buszmegállóhoz és bolthoz egészen közel, 400-800 méterre helyezkedik el. A piac és a Center, és a nagyobb hipermarketek is csak 1-1,5 kilométerre vannak. 

 

Két gyermekkel ideális az elrendezése, de a vastag falaknak, és hőszigetelt födémnek, valamint a korszerű, külső nyílászáróknak köszönhetően, párok vagy egyedülállók is bátran választhatják! Ők így nyernek egy-két dolgozó vagy vendégszobát. Ha egy takaros, egyszerű és szép családi házra vágyik, légiesen világos terekkel... tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Építési telek
Panellakás
Irodaház
Iparterület
Kert, gyümölcsös
Üzlethelyiség