Eladó Téglalakás, Békés

#683700287

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

18.3 millió Ft

Békés Belváros
Alapterület:
63 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Árcsökkenés
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet
Nincs
Házközponti fűtés
Parkra néző
4
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázpalackból
Közműhálózatba bekötve

Háromszobás lakás Békés belvárosában

Békés belvárosában eladó egy 3 szobás, erkélyes lakás.

Irányár: 18,3 millió Ft.

Tel: +36205020207

 

Békés központjában, az abszolút belvárosban található az 1976-ban átadott, egyedi kivitelezésű 4 emeletes társasház, a "Lepkeház". Különlegessége a körfolyosós, zárt belső udvar, mely az első emeleten foglal helyet, az alatta lévő üzlethelyiségek felett, nem pedig a földszinten. Ez a lakóknak egy nagyszerű helyet biztosít a szabadidő közös eltöltéséhez, itt össze tudnak jönni a szomszédok, ki lehet ülni, sütögetni, a gyerekek is védett, zárt udvaron játszhatnak. Az épület mellett természetesen van egy hagyományos értelemben vett udvar is, ahol a parkolás lehetséges. A körfolyosó is széles, mindenkinek biztosít a közlekedésen felül egy saját privát teret, a külső homlokzaton pedig a belvárosra néző erkélyek helyezkednek el. További különlegessége az épületnek az ívelt homlokzat, és az ennek a stílusában megépített csigalépcső, melynek lépcsőfokai kényelmes magasságúak, kevésbé fárasztó ezeken megközelíteni a felsőbb szinteket. 

 

A lakás a negyedik emeleten helyezkedik el, két szoba a belvárosra, a harmadik szoba és a konyha a belső udvarra néz. Mindhárom szoba külön bejáratú. A konyha és közlekedő közti falat egy pulttal váltották ki, így jobb a térérzet, és a háziasszony nincs teljesen elszeparálva a családtól. A fürdőszobában kád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. Az utcafront felőli kisebbik szoba a legnagyobb, erkélyes szobából is megközelíthető, de a közlekedőhöz kapcsolódó L alakú közlekedőből is. Itt egy tágas, beépített szekrényt is elhelyeztek, így nem csak közlekedésre használt, és cseppet sem haszontalan ez a tér. 

 

A lakó környezet nagyon jó, mind a házon belül, mind azon kívül. A legolcsóbb és legfrissebb portékát kínáló, nyüzsgő, városi piac 100 méterre van. Szemközt a templomtér és a városi bíróság épülete helyezkedik el. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik ezekre, és az őket körülvevő gondozott, parkosított területre, ami nyáron csupa virág! Az iskola és óvoda gyalogos távolságra 4-500 méterre van. Buszmegálló, bolt, posta 50 méteren belül vannak. A nagybevásárlásokat kényelmesen lehet intézni a közeli Spar, Penny, Lidl hipermarketekben, melyek közül a legtávolabbi is csak 800 méterre van. 

 

Aki szeretne Békés igazán szép belvárosában élni, ahol gyalog is elintézhet mindent, és autóra sem lesz szüksége, válassza otthonául a Lepkeházat és ezt az élhető méretű lakást! Aki Békéscsabán dolgozik vagy tanul, nagyon jó buszközlekedéssel teheti ezt, hisz a buszmegálló pár lépésre van. Családoknak is remek otthona lenne, a több külön bejáratú szoba, és az óvoda, iskola közelsége miatt. Párok és egyedülállók is jól érezhetik magukat benne, ha egy kényelmesen tágas lakásra vágynak, ami télen is meleg, szerény fenntartási költségekkel. Elsősorban befektetők figyelmébe ajánljuk, mert a lakásban jelenleg stabil, jó bérlők vannak. Akik maradnának szívesen. A lakás bérlőkkel együtt átvehető, de rövid időn belül ki tudnak költözni, ha valakinek saját részre kell. Tekintse meg!

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Építési telek
Panellakás
Irodaház
Iparterület
Kert, gyümölcsös
Üzlethelyiség