Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700284

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

18.9 millió Ft

Békéscsaba Erzsébethely, Jamina
Alapterület:
75 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Árcsökkenés
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
509 m2
Cirkó
Utcára
Bútorozott
Délnyugat
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kis kertes ház, kis udvarral jamina központjában

Békéscsabán, Jamina központjában, eladó egy 75 nm-es, jó állapotú, kockaház, garázzsal. Központifűtéses, gáz és vegyeskazánnal, azonnal költözhető.

Irányár: 18,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, Jamina központi részén, buszmegálló, óvoda, és iskola közelében található az ötvenes évek végén épült, folyamatosan karbantartott családi ház. Az udvar egyik része füves pihenő-, és díszkert, a másik szilárdburkolatú. Innen nyílik a nagykapu, ami kocsibejáróban folytatódik, és itt foglal helyet a garázs, egy nyári konyha és néhány gazdasági épület. A lakásnak 2 bejárata van mindkét udvarra nyílik egy-egy. 

 

Egy tágas és világos előszobába léphetünk be először mindkét bejáraton keresztül. Ebből nyílik a konyha amiből a spájz és a fürdőszoba közelíthető meg. A fürdőszobába zuhanykabint tettek. A spájz a szokásosnál nagyobb méretű, bőségesen van tároló hely benne. A két szoba utcafrontra néz, egymásból és külön-külön is nyílnak, az egyik az előszobából a másik a konyhából rendelkezik külön bejárattal. A lakás belülről körbejárható, nagyon jó az elrendezése!

 

A szobák eredeti hajópadlóira, később padlószőnyeget helyeztek. A többi helyiség járólappal, illetve különlegesen szép mozaiklappal burkolt. 

 

A ház központi fűtéses egy régebbi típusú, de megbízhatóan működő FÉG gázkazánnal és egy 8 éves, korszerű vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető. Pár éve új lapradiátorokra cserélték a régieket. 

 

A melléképületek helyet adnak mindennek, amire egy kertes házban szükség lehet. Az ipari áram is rendelkezésre áll, ami elengedhetetlen egyes barkácsgépek működtetéséhez. Az udvaron fúrt kút teszi gazdaságossá a növények öntözését. 

 

Az épület régi, de megkímélt, jó állapotú, beköltözhető így ahogy van, minden működik benne. Vegyes falazatú kockaház, mely kiemelt, magas lábazaton áll. Területi elhelyezkedése kitűnő. A buszmegálló 110 méterre, az óvoda 450 méterre, az iskola 650 méterre van. Gyermekes családoknak ideális lehet.

 

Posta, orvosi rendelő, patika 1,3 km, a Tesco is csupán 1,7 km-re van. Mivel csak 75 nm-es, vastag falazatú és jó hőszigetelő tulajdonságú saralt födémes és jó a fűtésrendszere is, egészen alacsony a rezsije. Párok és egyedülállók is bátran választhatják, mert akár egy keresetből is fent lehet tartani. 

 

Aki szeretne egy kis kertes házat, kis udvarral, jól megközelíthető és mégis csendes helyen... jöjjön, és tekintse meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 16
Szoba 21
Előszoba 14
Konyha + étkező 15
Fürdőszoba + WC 2.7
Kamra, Éléskamra, Spájz 5

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Építési telek
Panellakás
Iparterület
Irodaház
Kert, gyümölcsös
Üzlethelyiség