Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700293

Eladó Családi ház

42.9 millió Ft

Békéscsaba 3. kerület
Alapterület:
115 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Árcsökkenés
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
750 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Utcára
Bútorozatlan
Délkelet
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Tekintélyes méretű és megjelenésű családi ház

Békéscsabán, a központ közelében eladó egy 115 nm-es családi ház, 3 szoba+amerikai konyhás nappalival, 750 nm-es telken, újszerű állapotban. Azonnal költözhető.

Irányár: 42,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a Szarvasi úti Spar közelében található a 2022-ben, teljes körűen felújított családi ház. A telek kimondottan széles, jól hasznosítható, minden oldalról betonkerítéssel bekerítve. A kis és nagykapu kovácsoltvas és időjárásálló famintás kerítéselemek esztétikus kombinációja. Az épület nagyobb része, az eleje a hetvenes években téglából épült, erős alapokra, és 70 cm magas lábazatra. A többi vegyes falazatú, de ugyanilyen magas az aljzata és a belvilága, nincs a lakáson belül szintkülönbség.

 

2022-ben új villany, víz és szennyvízvezetékekre cserélték a régieket. A külső és belső nyílászárók egyaránt újak. A fűtést is ekkor korszerűsítették, kondenzációs kombi gázkazánnal és lapradiátorokkal. A burkolatok a mai ízlésnek megfelelő anyagfelhasználással és színvilággal kerültek beépítésre. A tető sem maradt ki a felújításból, újra lécezték, és vadonatúj cseréppel fedték be, most már nem csak erős, hanem jól is mutat.  

 

Az elektromos hálózat 32 A erősségű, és három fázis áll rendelkezésre. Még a mai modern gépesített háztartásokhoz is bőven megfelel, azon kívül alkalmas lehet elektromos autó töltésére, barkácsgépek működtetésére napelemrendszerre stb.

 

A külső homlokzat 5 cm hőszigetelést és kellemes színárnyalatú nemesvakolatot kapott.

 

A 42 nm-es, tágas és világos amerikaikonyhás nappali teraszkapcsolatos. A bejárat előtti szélvédett fedett teraszon, a tornáccal együtt 46 nm hely áll rendelkezésre. Hintaágynak, ruhaszárítónak is  jut hely a kerti garnitúra mellett. Akár népesebb társaságot is vendégül lehet itt látni, időjárástól függetlenül kint és bent egyaránt. 

 

A főépülethez csatlakozik egy nagy méretű, kívülről nyíló kamra, ami sok célra lehet alkalmas. 

 

3 külön bejáratú szoba van, ezek laminált padlósak, a többi helyiség járólappal burkolt. Minden helyiség frissen festett, aki ezt választja, annak a vásárlást követően nem kell a költözés előtt, még erre is jelentős összeget áldozni. A fürdőszobába zuhanykabint tettek, különlegesen szép a 3D-s fali csempe, ami jól harmonizál a padlólappal. Az óriási nappali és konyha egy légterű az étkezővel. A mai kor igényeinek megfelelően egy nagy közös teret és több szeparált szobát alakítottak ki benne. 

 

Gyermekekkel ideális ez az otthon, mert buszmegállóhoz, iskolához, óvodához egészen közel, mindössze 250-350 méterre helyezkedik el. A mindannyiunk számára fontos bevásárlási lehetőség is széles körben elérhető innen. A legközelebbi ABC csak 500 méter. A legkedvezőbb árakat nyújtó hipermarketek közül pedig kettő, csupán 500-700 méterre van. A belváros, a piac és a Center szűken másfél kilométer. 

 

Aki szeretne egy tekintélyes méretű és megjelenésű, jó elrendezésű családi házat, a városközpont közelében, tágas, de nem túl nagy udvarral.. Tekintse meg! 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 20
Szoba 25
Szoba 14
Amerikai konyhás nappali 42
Előszoba 8
Fürdőszoba + WC 5.6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Házrész
Építési telek
Üzlethelyiség
Téglalakás
Iparterület
Ikerházrész
Ikerház
Zártkert
Műhely