Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700298

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

37 millió Ft

Békéscsaba 3. kerület
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Árcsökkenés
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 077 m2
Cirkó
Utcára
Bútorozott
Délkelet
Dupla komfort
GG
Optikai
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

120 nm-es, rendezett, napelemes családi ház 60 nm-es melléképülettel

Békéscsabán, csendes helyen, buszmegálló, orvosi rendelő, bolt közelében, eladó egy 120 nm-es, kétgenerációs, napelemes, klimatizált családi ház, két utcára nyíló 1077 nm-es telken. Garázzsal, 60 nm-es melléképülettel, cirkófűtéssel. Teljes bútorzattal, azonnal költözhetően.

Irányár: 37 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba 3. kerületében, az elkerülő közelében, biztonságos, csendes környezetben található az ötvenes években épült, azóta teljes körűen felújított családi ház. A vegyes falazatú kockaházat 2002-ben mindenütt aláfalazták, új vízszintes vízszigeteléssel (teknőszigeteléssel) látták el. Az akkor lehelyezett parketta ma is úgy ragyog, mint új korában, hibátlan, egyik legfőbb éke a háznak.

 

Két lakrészt alakítottak ki benne, egy háromszobásat (85 nm), és egy egyszobásat (35 nm). Külön mérőórákkal lehet elkülöníteni a fogyasztásukat. Egy hosszú folyosón keresztül átjárható a két lakás, szükség szerint leválasztható. Jelenleg szekrényekkel osztották meg ezt a helyiséget, két külön előszobára. A folyosó mindkét végén van bejárati ajtó, így zavartalanul lehet használni a lakásokat. 

 

Mindkét lakásnak van egy kis saját privát terasza, illetve egy nagyobb - akár közös - fedett teraszt alakítottak ki a melléképülettel közös tető alatt.

 

A 60 nm-es melléképület több helyiségből áll. Kamrából, tárolókból, és egy 21 nm-es műhelyből. Érdekes megoldással, a melléképület két részre oszlik, középen pedig egy fedett, nagy belmagasságú kb. 36 nm-es teret nyertek, ami sok célra alkalmas lehet, de akár két kocsi parkolására is. A 21 nm-es műhellyel kiegészülve autószerelőknek tökéletes lehetőség. A telek adottsága is ennek kedvez, mivel két utcára nyíló, és kocsibejáró vezet végig a melléképületek között az egyik nagykaputól a másikig. Egy 15 nm-es normál garázs is található mindezeken felül az udvaron. 

 

A fűtésrendszer radiátoros, két külön kazánnal, és gázórával. A nagyobbik lakásban még egy vízteres kandallót is állítottak a nappaliban, ami szintén be tudja fűteni az egész házat, külön körön, apácarácsok mögé rejtett fűtőtestekkel. A kandalló terméskővel kirakott, üvegajtajú, látványosan szép eleme a háznak. A valódi fából készült konyhabútornak ugyanilyen terméskő adja a vázát, szépen harmonizálnak egymással valamint a parketta, a konyhaszekrény, a rácsok, és a nyílászárók faanyagával. A terasz melletti kerekes kút is ebből a terméskőből készült. Magasított kovácsoltvas védőráccsal, láncos favödörrel díszkút benyomását kelti, de szivattyúval ellátott valódi vízforrás. 

 

A teraszok is, ahogyan a házbelső, fával bőven díszítettek - western ajtó, korlát, fa hintaágy, polcok. Az udvaron madárházikó dísznövények és nyáron kellemes klímát biztosító, árnyat adó lombhullató fák. A kertben termő gyümölcsfák: sárgabarack, cseresznye, szilva, birsalma, körte. Othello szőlővel és málnával bővül a gyümölcsös.

 

2020-ban napelemeket telepítettek a tetőre. 18 db inverteres panel 295 Wp-osak, aminek a várható éves termelése 5742 KWh. A fel nem használt hasznos energiát pedig visszatermeli az energiaellátó rendszerbe. 3 db inverteres klímát szereltek fel, kettőt a nagyobbik lakásba, egyet a kisebbikbe. 

 

Szúnyogháló és redőny mindenhol van. Az egyik nagykapu automatizált. A ház ápolt, minden apró részletére figyelmet fordítottak, alapos, gondos kivitelezéssel. 

 

A bolt 750 méter, a buszmegálló 650 méterre van. Az orvosi rendelő csupán 500 méter. A városközpont, a piac és a Center 3 km. Óvoda és iskola 1,5-2 km. A Tesco és a Penny 2200-2300 méterre van. Nagy előnye az elhelyezkedésének, hogy csendes, jó környezetben található, de az elkerülőtől nincs messze. Aki a 44-esen érkezik hozzánk Pest felől, vagy akár Gyula, Debrecen, Szeged irányából, egyszerűen pillanatokon belül megközelítheti az otthonunkat, anélkül, hogy az ismeretlen, forgalmas belvároson, vagy városközponton át kellene küzdenie magát. Ez fordítva is igaz, ha elutazni kívánunk, mi is egyből a főúton találhatjuk magunkat, ahelyett, hogy átbumliznánk az egész városon. 

 

Összeköltöző többgenerációs családoknak a legideálisabb. Idősebb szüleink vagy felnőtté váló gyermekeink, a saját igényeik szerint vezethetik a konyhát, használhatják a fürdőszobát, és fűthetik, vagy hűthetik a lakást. Mégis biztonságérzetet nyújt a másik közelsége. Ha a folyosót szabadon átjárhatóvá tesszük, pedig egy többgyermekes családnak is ideális. Mert egy lakóegységként 5 szobát, 2 fürdőszobát és egy étkezős konyhát nyernek 120 nm-en. Ha az otthonában intézné a vállalkozását, azt akár a másik lakásba, akár a remek állagú melléképületbe helyezheti. Aki pedig a hitel törlesztőjét szeretné csökkenteni az egyik lakás kiadásából befolyó bérleti díjjal, az is megtalálhatja a számítását! Nem utolsó sorban, a teljes berendezéssel, bútorzattal eladó. Akinek így tetszik ahogy van, az így is tehet rá szert! Sok lehetőséget rejt magában az ingatlan. Tekintse meg! 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 17
Szoba 19
Szoba 12
Szoba 9
Konyha + étkező 20
Konyha + étkező 10
Fürdőszoba + WC 5
Fürdőszoba + WC 5
Kamra, Éléskamra, Spájz 2
Folyosó 12
Közlekedő 1.2
Közlekedő 1
Közlekedő 4

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Házrész
Téglalakás
Iparterület
Panellakás
Zártkert
Ikerházrész
Irodaház
Sorház