Eladó Családi ház, Csorvás

#683700157

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

14.9 millió Ft

Csorvás
Alapterület:
115 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
869 m2
Cirkó
Utcára
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Csorvási 115 nm-es családi ház melléképületekkel, ipari árammal.

Csorváson eladó egy 115 nm-es, egyszintes, téglaépítésű családi ház, 869 nm-es telekkel, központi fűtéssel, bálás kazánnal, műhellyel, ipari árammal. 

Irányár: 14,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabától 22 km-re, főúttal és vasúttal is rendelkező kisvárosban, Csorváson található a hetvenes években épült, ma is kitűnő szerkezeti állapotú családi ház. Óvodához, iskolához, játszótérhez, buszmegállóhoz közel helyezkedik el, nyugodt, biztonságos lakókörnyezetben, így több gyermekes családoknak ideális választás. A bolt, posta, orvosi rendelő is egészen közel van, így minden korosztály számára kényelmes otthont jelenthet. 

 

A kilencvenes években a tetőszerkezet új léceket, és cserepet kapott. 2001-ben a fürdőszobában történt felújítás, hidromasszázs zuhanykabinra cserélték a régi kádat. A központi fűtésrendszer is több ütemben nyerte el mai formáját. Amikor bevezették a gázt, a korábbi vegyes tüzelésű kazán mellett gázkazánról is működött, de már leszerelték, csak a kiállás van meg hozzá. 2008-ban bálás kazánnal egészítették ki a fűtést, ami a leggazdaságosabb megoldást jelenti mindhárom közül. 

 

Egy időben vállalkozásként működött, átalakították vendéglátóhellyé és lakássá. Az üzlettér két boltívvel egybenyitott helyiségből állt, külön férfi-nőimosdó, WC, piszoár, és személyzeti WC és mosdó tartozott hozzá, valamint egy raktár. A másik felében pedig elfért egy 2 szobás lakás, ebédlővel, főzőfülkével, fürdőszobával. A padlásfeljáró és kisszoba alatti kb. 20 nm-es száraz pince, normál belmagasságú, és ablaka is van. Itt foglal helyet a vegyes kazán. Az átalakítás előtt 4 szobás, kényelmesen tágas lakás volt, nyári konyhával és műhellyel. Nagy gondot fordítottak a fényviszonyokra, a házat körbe süti a Nap, nagyok az ablakok, mindig világos van. Az eredeti állapot visszaállítása kis ráfordítást igényel. A két lakrész közötti ajtónyílást csak eltakarták, nem falazták be. Az egy légterű üzlettér pedig a mai igényeknek megfelelően, egy 40 nm-es, amerikai konyhás nappali lehetne! A kerthelyiség pedig egy család számára is ideális, szilárd burkolatú, fedett pihenőhelyül szolgálhat.

 

A lakás melletti műhely előtt is le van betonozva az udvar, itt kapálni, füvet nyírni nem igazán kell. A ház egyszintes, de a melléképületek kétszintesek, alul tárolók és állattartásra alkalmas ólak vannak. A teherbíró, betongerendás, béléstestes födémnek köszönhetően, felülre újabb tárolók, és madarászatra alkalmas helyiségek kerültek, amit külső feljárón közelíthetünk meg. Ajánljuk azoknak, akik otthon szívesen barkácsolnak, esetleg a megélhetésük függ az ahhoz szükséges melléképületektől. Itt ezek bőségesen rendelkezésre állnak, különböző méretben, és extraként, még az ipari áram is ki van építve. 

 

Az ingatlan 3 bejárata és nagy mérete miatt több generációssá tehető. Befektetésre is kiválóan alkalmas, társasházzá alakítható. Külön-külön is jól kiadható lakások nyerhetők belőle, sarki telek révén, akár az utcáról külön bejárattal, és saját udvarrészekkel. 

 

Aki szeretne a megyeszékhelyhez közel, azt autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető településen, a csabai árak töredékéért jó helyen, jó nagy házat, nézze meg ezt! Itt mindenkinek és mindennek jut hely. A buszmegálló közel van, de vasúton is eljuthat innen bárhová. Autóval, jó minőségű főúton csak 15-20 perc Békéscsaba. A lakókörnyezet pedig rendezett, biztonságos, csendes. Tekintse meg!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Házrész
Panellakás
Társasház
Kert, gyümölcsös
Iroda egyéb
Iparterület