Eladó Házrész, Békéscsaba

#683700128

CSAK NÁLUNK  
Eladó Házrész

11.8 millió Ft

Békéscsaba Erzsébethely , Pozsonyi utca
Alapterület:
72 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
900 m2
Konvektor
Utcára
Délnyugat
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kétszobás házrész Jaminában

Békéscsabán, Jamina központjában, eladó egy téglaépítésű, 2 szobás, felújított társasházi lakás, saját udvarral, garázzsal. 

Irányár: 11,8 MFt

Tel: +36205020207

Nyilvántartási szám: 6171

 

Békéscsabán, Jamina központjában, mégis csendes helyen található a téglaépítésű kockaház, melynek eladóvá vált az utcafronti, első lakása. Az ingatlan társasházi alapítóokirattal, és külön mérőórákkal rendelkezik. Papír szerint 3 lakásos, de az utolsó kettőnek, ugyanaz a tulajdonosa, aki egybenyitotta őket, és egy lakásként használja. Gyakorlatilag 2 lakásos, csak két család lakik a portán. 

 

Az udvar osztatlan közös, de megállapodás szerint, az eladó lakás tulajdonosa használja a hátsó pihenőkert harmadát, valamint egy korábban üzlethelyiségként használt 11 nm-es melléképület és a kissebbik garázst. 

 

2020-2021-ben újíották fel a lakást. Ez alatt a padlóburkolatokat, a teljes konyhát és az egész fürdőszobát értve, valamint festést-mázolás is történt. Képek a befejezett fürdőszobáról később kerülnek fel. 

 

A 2 szoba az utcafront felől van, középen húzódik egy folyosó, aminek a végén kialakítottak egy gardróbot. A lakás másik oldalán pedig a fürdőszoba, konyha és spájz foglal helyet. Kis változtatással (a konyha és a folyosó közti fal kivételével, és a két szoba közti ajtó áthelyezésével) amerikai konyhás-nappalis lakást nyerhet 2 külön bejáratú szobával!

 

Az iskola, óvoda 300-400 méterre, bolt, posta, orvosi rendelő 500-600 méterre, buszmegálló 250 méterre van. Aki egy kétszobás kertes ingatlant keres, saját pihenőkerttel, garázzsal, tekintse meg, ezt az igazán jó adottságokkal rendelkező, jaminai, félházat!

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Társasház
Kert, gyümölcsös
Panellakás
Házrész
Iparterület