Eladó Házrész, Békéscsaba

#683700232

CSAK NÁLUNK  
Eladó Házrész

16.2 millió Ft

Békéscsaba 1. kerület
Alapterület:
102 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
583 m2
Cirkó
Utcára
Délkelet
Oldalkert
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

102 nm-es, jó állapotú félház, saját udvarral, az utcáról külön bejárattal.

Békéscsabán a Lidl közelében, eladó egy 3,5 szobás, jó állapotú házrész, önálló udvarral, az utcáról külön bejárattal. 

Irányár: 16,2 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán a Lencsési lakótelep és Lidl közelében található az osztatlan közös tulajdonban álló kertes ház, melynek eladóvá vált az egyik lakása. Természetben teljesen elkülönül a két lakrész, az udvaraik - éppúgy mint a többi szomszéd felől - kerítéssel és épületekkel vannak elválasztva, nincs átjárás egymás udvarán, még rálátás sem nyílik a másik udvarára. A telek sarki, így mindkét lakásnak az utcáról külön bejárata van. 

 

Az udvar 16 méter széles, és 30 méter mély. A lakás alapterületével együtt 583 nm telek rész áll saját, kizárólagos használatban. Igazán optimális az udvar mérete és formája, kellően tágas. Pár éve újult meg a kerítés, ami határolja. A lakás bejárata előtt egy 2021-ben készült előtető védi a falakat és nyílászárókat az időjárás viszontagságaitól. Ez egyben egy majdani terasz fedésére is szolgálna. A füves pihenőkerten felül garázs, kazánház és tároló is van. 

 

A bejárati ajtó egy 26 nm-es egylégterű helyiségbe nyílik, ami étkező-konyha-előszobaként funkcionál. Egy kézi spájz nyílik belőle, és egy 13 nm-es szoba, ahonnan megközelíthető az utcafronti 26 nm-es legnagyobb szoba. Továbbá egy kis közlekedő, ahonnan elérhető a mellékhelyiség, a fürdőszoba és még két szoba. 

 

A fürdőszobában padlófűtés van, a többi helyiségnek radiátoros a fűtése, kombi gázkazánnal, lapradiátorokkal. Az épületet 2005-ben bővítették ki, ekkor újították fel a villanyvezetékrendszert, ami 32 A erősségű. A víz és szennyvízvezetékeket is kicserélték. A külső nyílászárók hőszigetelt fa bejárati ajtó és ablakok, amik szintén ekkor kerültek beépítésre. Az egyedileg, méretre gyártott konyhabútort 2008-ban készítették. A garázs is 2008-ban épült meg. A kazánházban lévő vegyes kazán elavult, javítást igényel, de akár kétféle fűtésrendszerre is van lehetőség. 

 

Az épület vegyes falazatú, a régi vályog falakat aláfalazták, a bővítmény pedig már téglából van. 

 

Két szoba laminált padlós, egy parkettás, a félszoba járólappal burkolt. Ennek főként az az oka, hogy ezt a helyiséget tárolóként, háztartási helyiségként használják. Különlegessége még ennek a középső, ablaktalan helyiségnek, hogy van egy tetőablak a padlásra, ami felett üvegfedés van a cserép helyett. Így felülről jut természetes fény a szobába. Ezt az ötletes megoldást a melléképületnél is alkalmazták. 

 

 

Aki élhető méretű és elrendezésű, alapjaiban is felújított kertes ingatlanra vágyik, önálló, nem túl nagy udvarral... ne  szalassza el a lehetőséget! Akinek pedig mindezek mellett fontos, hogy garázs és melléképület is tartozzon a lakóépülethez, annak még inkább érdemes megnéznie!  A környék biztonságos, és csendes. Közel a Lidl, a buszmegálló sincs messze. A piac és vasútállomás is csupán 1,5 km. Tekintse meg!

 

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 26
Szoba 12.8
Szoba 13
Szoba 10
Konyha + étkező 26
Közlekedő 3.2
WC 2
Gardrób 1.8
Fürdőszoba 7.6

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Házrész
Panellakás
Iparterület
Üzlethelyiség
Tanya
Iroda egyéb
Irodaház
Kert, gyümölcsös