Eladó Házrész, Békéscsaba

#683700317

Eladó Házrész

8.9 millió Ft

Békéscsaba 6. kerület , Dózsa György út
Alapterület:
102 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Vegyes
Árcsökkenés
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
300 m2
Felújításra szoruló
Kandalló
Utcára
Délkelet
Bevezetve (230 Volt)
Víz a telken
Gázcsonk a telken
Csatorna a telken

Belvárosi felújítandó ingatlan

Békéscsabán, a strand közelében eladó egy 102 nm-es felújítandó/bontandó, utcafronti házrész, 300 nm-es telekkel. 

Irányár: 8,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, kitűnő helyen, a Strandtól 300 m-re található a 3 lakásból álló kertes ingatlan, melynek eladóvá vált az utcafronti része. A közös nagykapun és kocsibejárón kívül, minden lakásnak saját udvara van. Az eladó lakáshoz összesen 300 nm-es telek tartozik. 

 

Az épület erősen felújításra szorul, akár bontásban, és teljesen új építésben is érdemes gondolkodni, mert ezen a területen, bármilyen kis földrészlet magas értéket képvisel, és maximálisan jól hasznosítható. Utcafronti elhelyzekdéséből adódóan, vállalkozásra is alkalmas, pl. üzlet, iroda, rendelő, szálláshely nyitására, garázsok, raktárak építésére, és bérbeadására.

 

Megőrizve eredeti funckióját, egy tekintélyes méretű társasházi lakás, családi házakkal megegyező alapterületű, modern kertes otthon alakítható ki belőle. Nem mellesleg, a város egyik legjobb részén! Strand 300 méterre, buszmegálló 90 méterre, a város talán legszínvonalasabb óvodája, iskolája, csupán 650-750 méterre van innen. A legkedvezőbb árakat és legszélesebb választékot nyújtó hipermarketek közül három is, egészen közel helyezkedik el, 500-700 méterre.

 

A telken belül illetve a telek előtt a teljes közmű rendelkezésre áll. Az ingatlan előkertes, biztonságosabb, csendesebb ezáltal. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne kényelmes távolságra élni mindentől, amire a hétköznapok során általában szükség van. Aki pedig a használtpiacon nem talált igényeinek megfelelőt, ezt úgy alakíthatja, ahogy csak szeretné! Tekintse meg!

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése