Eladó Házrész, Békéscsaba

#683700318

Eladó Házrész

26.99 millió Ft

Békéscsaba 3. kerület
Alapterület:
66 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
100 m2
Hőszigetelt
Cirkó
Utcára
Bútorozatlan
Délnyugat
Oldalkert
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

2 szobás kertes ingatlan, kis udvarral.

Békéscsabán, a Tesco közelében, eladó egy kétlakásos társasház, kétszobás, utcafronti része, saját udvarral, külön bejárattal, újszerű állapotban. Azonnal költözhető!

Irányár: 26,99 MFt

Tel: +36205020207

 

Békéscsabán, a Szarvasi út és a Tesco közelében található a kétlakásos társasház, melynek az utcafronti részét - a kisebbik lakást - teljesen felújították, a másik, nagyobbik lakás még felújításra vár. Később az is eladó lesz. Mindkét lakásnak saját udvara van, és az utcáról külön bejárata. 

 

Az eladó lakás 66 nm-es. Kettő szobával (egy 12 és egy 22 nm-es), konyha+étkezővel, előszobával, fürdőszobával, valamint egy kazánházzal rendelkezik. Az utcáról közvetlen a saját udvarára léphetünk a kis és nagykapun át. A telken belül kerítéssel van határolva a hozzá tartozó udvar, mely szorosan a lakás mellett helyezkedik el, és nem enged rálátást a másik udvarára.

 

A lakásnak nagyon jó az elrendezése, az előszobából nyílik minden helyiség. Gazdaságos, led spotokat szereltek mindenhová, az ebédlőbe egyedien díszített gipszkarton álmennyezetben helyezték el őket. Az egymással szépen harmonizáló csempével és padlólappal burkolt fürdőszobába ergonomikus kialakítású, akrilkádat tettek. A fűtés radiátoros, ami a kazánházban elhelyezett kombi gázkazánról működik. Ez biztosítja a meleg víz ellátást is. 

 

A nyílászárók vadonatújak, a burkolatok is. A szobákban lamináltpadlót a többi helyiségbe divatos famintás járólapot helyeztek le. Kívül hőszigetelést és nemes vakolatot kapott a homlokzat. A lakás belső falain a fehér festést helyenként díszburkolattal illetve nemes vakolattal egészítették ki, ezáltal modern stílusú megjelenést nyertek.

 

A buszmegálló, óvoda, iskola egészen közel van a lakáshoz. A kedvező árakat nyújtó hipermarketek közül kettő pár száz méterre, a harmadik is csak alig több mint egy kilométerre van tőle. A lakókörnyezet jó, az utca csendes. Aki nyugodt helyen szeretne egy lakást, pici kerttel, aminek nem ad sok feladatot a rendben tartása, az talán pont ezt kereste! Azoknak is ajánljuk, akiknek sem idejük, sem energiájuk egy felújításra, ide elég csak beköltözni, még festeni sem kell! Amivel időt és pénzt takaríthat meg, aki ezt választja. Tekintse meg!

 

 

 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba 12.5
Szoba 22
Előszoba 10
Konyha + étkező 15
Fürdőszoba + WC 4
Kazánház 1.5

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Házrész
Építési telek
Téglalakás
Iparterület
Műhely
Ikerházrész
Ikerház
Vendéglátóipari egység
Zártkert
Üzlethelyiség