Eladó Panellakás, Győr

#683700126

Eladó Panellakás

29.9 millió Ft

Győr Marcalváros I.
Alapterület:
67 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Panel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet
Távfűtés
Utcára
Gépesített
Összkomfort

Eladó Győr-Marcalváros I. kedvelt részén egy 67nm-es, 2+2 szobás, 4. emeleti lakás egy 4 emeletes társasházban. A lakás kitűnő adottságainak, jó elosztásának köszönhetően mindenki könnyen megtalálhatja a számításait benne. A konyha jól felszerelt, gépesített.
De ez még nem minden! Az ablakok műanyag nyílászárókkal lettek ellátva, ezáltal rendkívül jó a lakás hőszigetelő képessége. Az ablakokra szúnyoghálót is szereltek, így a szellőzések során nem kell tartani a berepülő bogaraktól és szúnyogoktól. Ha pedig egy kis sötétségre vágyunk, akkor az ablakok felé szerelt elektromos redőnyökre nyugodtan támaszkodhatunk.
A lakásba belépve egy tágas előszobában találjuk magunkat, amely szerte ágazik a lakásban. Meglehetősen kellemes végig sétálni a lakásban, hiszen az egyedi dizájnról az előző tulajdonos gondoskodott. A fürdő és a wc külön helyiségben található.
Ház körül a parkolás ingyenes, mindig találni szabad parkolót.
DE EZ MÉG NEM MINDEN! A lakáshoz tartozik egy közöst tároló.
A lakást csendes környezet és rendkívül jó infrastruktúra jellemzi, a lakóközösség barátságos. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi zökkenőmentes élethez szükséges, hiszen a környéken iskolák, óvodák, boltok, játszóterek, buszmegállók is találhatók.
 

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 29 900 000 Ft Érd: 06305588889 E-mail: pasztor.norbert@gold-ing.hu

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Építési telek
Házrész
Ikerház
Garázs
Kert, gyümölcsös
Étterem, vendéglő, cukrászda
Sorház
Iroda egyéb
Társasház
Iparterület
Zártkert
Műhely