Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700135

Eladó Családi ház

34.5 millió Ft

Békéscsaba Erzsébethely
Alapterület:
170 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
700 m2
Cirkó
Utcára
Délkelet
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Derítő

2 lakásos társasház egyben eladó

Békéscsabán, Jaminában, eladó egy 2 lakásos családi ház (120 + 50 nm-esek), külön mérőórákkal.

Irányár: 34,5 MFT

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba kertvárosi részén, mégis városias környezetben, Jamina központjában található a 700 nm-es, rendezett telken fekvő 2 lakásos társasház. Az egyik lakás 120 nm-es, egyszintes, polgári típusú, és újszerű az állapota. A másik 50 nm-es, kétszintes téglaépület. Mindkét lakás központi fűtéses, egy-egy gázkazánnal, radiátorokkal, a nagyobbikban egy különlegesen szép csempekályha is van. Külön gáz és villanyórával rendelkeznek, és egy vízórával. 

 

A két lakáson kívül két 30 nm-es, könnyűszerkezetes melléképületet is találunk, mindkettő nagy belmagasságú, így sok célra alkalmas. Az egyik nyitott, szín, a másik zárható, ezt használják garázsnak. A nagykaputól a melléképületekig kocsibejáró vezet. 

 

A nagyobbik lakás 3 szobával és egy 35 nm-es nappalival rendelkezik. 2021-ben új burkolatokat, új nyílászárókat, és új villanyvezetékrendszert kapott. A ledekkel és spotokkal megvilágított, impozáns álmennyezet a lakás éke, minden helyiségben más látvánnyal gyönyörködteti a szemet. Ezt tovább fokozzák a az oldalfalakon végig futó díszítő elemek. A modern, magasfényű konyhabútor, minőségi beéptített háztartási gépekkel, 2020-ban készült. A tágas fürdőszobában sarokkád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. A nappali nem szokványos, négyzet alakú, így a ház külső homlokzata is eltér a megszokottól. Emiatt is különlegesebb ez az otthon, a környező házaktól. 

 

A kisebbik lakás lent egy konyhával és szobával, fent egy szobával és fürdőszobával rendlekezik. A földszint alapterülete 28 nm, de a beépített tetőtér ezt majdnem megduplázza. A nyolcvanas években épült téglafalazatú lakás lakható, átlagos az állapota, de a mai kor elvárásaihoz, talán felújítást igényel. 

 

A buszmegálló 100 az iskola 250 méterre van. Posta, ABC, orovosi rendelő, óvoda 1 kilométerre. A főút és a főút melletti üzletek, szolgáltatások közelsége, a jó megközelíthetősége, vállalkozásra is alkalmassá teszi. Teremtse meg a munkahelyét és az otthonát egy helyen! Ilyen adottságoknál ez kivitelezhető. Továbbá 2-3 generációnak is teret adhat ez a társasház, egymáshoz közel, de kellő szeparáltságban. Jöjjön, tekintse meg!

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Házrész
Iparterület
Társasház
Kert, gyümölcsös
Panellakás