Eladó Családi ház, Békéscsaba

#683700135

Eladó Családi ház

58 millió Ft

Békéscsaba Erzsébethely, Jamina , Orosházi út
Alapterület:
210 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Vegyes
Áron alul
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
700 m2
Cirkó
Utcára
Délkelet
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Derítő

Gyönyörűszép 2 lakásos családi ház Jamina központjában

Békéscsabán, Jamina központjában, eladó egy 2 generációs családi ház (120 nm + 90 nm), külön mérőórákkal, teljesen felújítva. 

Irányár: 58 MFT

Tel: +36205020207

 

Békéscsaba kertvárosi részén, mégis városias környezetben, Jamina központjában található a 700 nm-es, parkosított telken fekvő 2 lakásos társasház. Az egyik lakás 120 nm-es, egyszintes, polgári típusú, a másik 90 nm-es, kétszintes téglaépület. Mindkettőnek újszerű az állapota. Mindkét lakás központi fűtéses, egy-egy gázkazánnal, radiátorokkal, a nagyobbikban egy különlegesen szép csempekályha is van. Külön gáz és villanyórával rendelkeznek, és egy vízórával. 

 

A két lakáson kívül egy 30 nm-es, könnyűszerkezetes melléképületet is találunk, nagy belmagasságú, így sok célra alkalmas. Jelenleg ezt használják garázsnak. A nagykaputól a melléképületekig kocsibejáró vezet. 

 

A nagyobbik lakás 3 szobával és egy 35 nm-es nappalival rendelkezik. 2021-ben új burkolatokat, új nyílászárókat, és új villanyvezeték rendszert kapott. A ledekkel és spotokkal megvilágított, impozáns álmennyezet a lakás éke, minden helyiségben más látvánnyal gyönyörködteti a szemet. Ezt tovább fokozzák a az oldalfalakon végig futó díszítő elemek. A modern, magas fényű konyhabútor, minőségi beépítített háztartási gépekkel, 2020-ban készült. A tágas fürdőszobában sarokkád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. A nappali nem szokványos, négyzet alakú, így a ház külső homlokzata is eltér a megszokottól. Emiatt is különlegesebb ez az otthon, a környező házaktól. A ház külső homlokzata hőszegetelt, és a kerítéssel egységes nemes vakolattal vonták be. A kerítés mentén, a telek teljes határában, az udvar felől díszkert fut végig. Apró virágágyások, díszkövek, mulcsok és örökzöldek váltják egymást. A többi terület a kocsibejárón kívül füves. 


A kisebbik lakás lent egy 40 nm-es amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, előszobával és gardrób helyiséggel, fent még egy szobával, valamint egy teljesen felújított, zuhanyzós fürdőszobával rendelekezik. A földszint alapterülete 68 nm, csak részben van beépített tetőtér felette. A nyolcvanas években emelt épületet 2023-ban bővítették ki és újították fel teljesen. 

 

Idén, óriási beruházással egy fedett teraszt építettek a főépület mellé, közvetlen kijárással a konyhából. Egészen a nappali bejáratáig vezet az új, látványosan szép, tetőszerkezet, összekapcsolva a teraszt a lakással. Sütésre, főzésre, mosogatásra is van lehetőség az itt kialakított szabadtéri konyhán. Két-három kertigarnitúra is kényelmesen elfér rajta, tekintettel rá, hogy több család élhet itt egymás mellett.  

 

A buszmegálló 100 az iskola 250 méterre van. Posta, ABC, orvosi rendelő, óvoda 1 kilométerre. A főút és a főút melletti üzletek, szolgáltatások közelsége, a jó megközelíthetősége, vállalkozásra is alkalmassá teszi. Teremtse meg a munkahelyét és az otthonát egy helyen! Ilyen adottságoknál ez kivitelezhető. Továbbá 2-3 generációnak is teret adhat ez a társasház, egymáshoz közel, de kellő szeparáltságban. Jöjjön, tekintse meg!

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Házrész
Panellakás
Építési telek
Téglalakás
Iparterület
Zártkert
Üzlethelyiség
Műhely
Ikerházrész
Ikerház
Vendéglátóipari egység