Gold Ing Ingatlaniroda

Békés

ID: 6089

Leírás

Békésen, az Ibrányi városrészen, eladó egy 170 nm-es, kilencvenes években épült téglaház, garázzsal.
Irányár: 25,9 MFT
Tel: +36205020207

Békésen, nyugodt csendes környezetben található az 1996-ban, egyedi tervezés alapján kivitelezett, 5 szoba + 2 nappalis családi ház. A tetőteret 2007-ben építették be. A földszinti előszobából, egy tágas nappaliba léphetünk, mely az ebédlővel egy légtérben van. A konyha átadóablakkal és boltívvel kapcsolódik ehhez a kb. 40 nm-es, közös térhez.

Lent 2 hálószoba kapott helyet, valamint egy kádas fürdőszoba, és a WC külön mellékhelyiségben.

A nappaliból vezet a lépcsőfeljáró a tetőtérbe, ahol egy másik nappalit találunk. Itt is van 3 külön bejáratú egész szoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba, WC-vel. A fenti nappali egy széles közlekedővel kapcsolódik össze, ami L alakban végig fut az egész tetőtéren, és együtt egy természetes fénnyel jól megvilágított, kimondottan világos, nagy teret adnak. A lakásnak egyik jó adottsága, hogy a gyerekek és a szülők eltérő szokás szerint használhaták a saját nappalijukat.

A fenti közlekedőből egy 8 nm-es erkélyre léphetünk, ahonnan szép kilátás nyílik a pihenőkertre.

A főépülettel egybeépítve, egy 15 nm-es kazánház,17 nm-es garázs található. Valamint egy különálló hő-, és hangszigetelt kb. 10 nm-es műhely, ami korábban hangstúdió volt.

A buszmegálló és a bolt egészen közel található, 300-400 méterre. Az óvoda és iskola is csupán 1000 méter, a városközpont 1500 méterre van.

Nagy alapterülete ellenére, a rezsije meglepően kedvező. A központi fűtés működtethető vegyes és gázkazánról is, mindkettőt pár éve cserélték korszerűbbre.

A tetőtéri nappaliból szükség szerint még egy szobát nyerhetünk, ha esetleg bővül a család. Akár konyhává is alakítható ez a helyiség, mert szomszédos a vizesblokkal, így viszonylag ez egyszerűen megtehető. Így könnyen két-három generácó együttélésre is alkalmassá válhat a ház.

4 gyermekes családnak a legideálisabb, de 3 gyermekkel, és egy velünk élő idősebb hozzátartozóval is pont jó ez az elrendezés, és szobaszám. A helyiségek nagy száma, és ezek belső elrendezése miatt, ez az otthon, sok lehetőséget kínál. A legsajátosabb elképzelésekre is, jó eséllyel alkalmassá tehető.

Lépjen ki a szűkös lakásból, vagy a kinőtt családi házból, válassza ezt a kényelmesen tágas, napfényes kertes házat! Tekintse meg!

Kisebb kertes ingatlanra, csere szóba jöhet.

Tulajdonságok

Ár
25.900.000 Ft
Település
5630 Békés
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
170 m2
Szobaszám
7
Építés éve
1996
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
716 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Erkély mérete
9 m2
Terasz
4 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
dél
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Beépített konyha, Alacsony rezsi, Terasz, Gépiesített

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.