Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Jamina)

Fiumei u.

ID: 5022

Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u. Békéscsaba Eladó Ház Fiumei u.
Csak nálunk!

Leírás

Békéscsabán a Fiumei utca elején, 90 ben épült 4 szoba + étkezős tégla ház eladó.
irár: 23.5M Ft
érd: 30 /418 8373
Békéscsabán a Fiumei utcában a horgásztavak közelében, 2 szintes, 90-es években épült tégla ház eladó. Az épület jó állapotú. 4 szoba, ebédlő, konyha , kamra 2 fürdőszoba, 2 wc kialakítású. A ház melléképületében nyári konyha, kamra és garázs van. Az udvar 616 m2, benne jó állapotú ól található melyben évek óta nincs állattartás. Az ingatlan elhelyezkedése csendes de jól megközelíthető, kilátással a horgásztavakra. Üzletek, egyéb szolgáltatások közel vannak, több gyermekes családoknak kifejezetten ajánlható.

Tulajdonságok

Ár
23.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Jamina
Közterület
Fiumei u.
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
126 m2
Szobaszám
4
Építés éve
1990
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
616 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - héra
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
5 m2
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcára néző
Tájolás
délkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Beépített konyha

Térkép

Kapcsolat

Bozó László
Bozó László
Értékesítő
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.