Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Belvároshoz közel)

Munkás utca

ID: BE501

Leírás

Eladóvá vált Békéscsabán belváros közeli, 3 szobás, gondozott utcában egy 800 nm-es rendezett,dupla telken lévő,nettó 100+30 nm-es kétgenerációs tégla építésű családi ház.
Irányár: 26.9 MFt
Tel: +36 30 562 1659


Az egyik telek akár önállóan is leválasztható és eladható. Az otthon melegéről kombi gázkazános központi fűtés, a garzonban gázkonvektor gondoskodik.
A nagyobb lakórész egy beépített cserépkályhás nagy nappalival, két nagy hálószobával, konyhával,kamrával, fürdőszobával, wc-vel és fedett terasszal rendelkezik.A szobák parkettásak.. .A teljesen felújított garzonba egy nagy szoba,konyha és tusoló+Wc található. A ház kívülről hőszigetelve lett. Garázs is tartozik az ingatlanhoz. A kertben sok gyümölcsfa található ami rendszeresen gondozva van. A házban található klíma és riasztó is. Csendes környék. Minden korosztálynak csak ajánlani tudom.
Azonnal költözhető.

Tulajdonságok

Ár
26.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Belvároshoz közel
Közterület
Munkás utca
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
130 m2
Szobaszám
3
Építés éve
1980
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
800 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Központi fűtés
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
20 m2
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, dél
Parkolás
1 állásos garázs
Extrák
Riasztó, Beépített konyha, Cserépkályha, Alacsony rezsi, Terasz, Légkondicionáló

Térkép

Kapcsolat

Tölcsér Adrienn
Tölcsér Adrienn
Értékesítő gyakornok
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.