Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 5053

Leírás

Békéscsabán, csendes utcában, eladó egy 1100 nm-es, két utcára nyíló, körbekerített, széles telek, felújítandó/bontandó házzal. Villany, víz, szennyvízcsatorna van.
Irányár: 4,5 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, az Áchim lakóteleptől, és annak ellátottságától, pl. buszmegállótól 700 méterre található az ingatlan. A Tescotól is csak ezer méter. A rajta álló kb. 80 nm-es épületet évek óta nem lakják, elhanyagolt, de nem menthetetlen az állapota. Csak a telket hasznosították, annak kedvező adottságai miatt.

A széles telken több gépjárművel, akár nagyméretű mezőgazdasági gépekkel be lehet állni, azokkal meg lehet fordulni, és parkírozni. Ha telephelyet keres, érdemes megnéznie!

Az épület két lakrészből áll, a tornácról külön bejárattal, mindkettő szoba-konyhás, két helyiséges. Alkalmas lehet 2 generációnak, vagy lakás + vállalkozásra. Elkülöníthető az otthon és a munka, az eszközei és az iratai tárolását, az ügyfélforgalmat az irodában bonyolíthatja.

A telken belül van a városi víz, és szennyvízcsatorna, valamint a villany. Az épület kályhafűtéses volt, kéményei illetve beépített csempekályha van.

A csendes lakókörnyezet, a jó levegő, és a könnyű megközelíthetősége miatt építkezők figyelmébe is ajánljuk!

Tulajdonságok

Ár
4.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
80 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1960
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1100 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Komfort nélküli
Fűtés
Cserépkályha
Belmagasság
3 méter alatt
Terasz
24 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.