Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 5059

Leírás

Békéscsabán, a Tesco közelében, eladó egy 86 nm-es, felújított, sátortetős kockaház, garázzsal, gondozott pihenőkerttel, 1000 nm-es telekkel.
Irányár: 14 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, az Áchim lakótelep, és a Tesco hipermarket közelében található a 86 nm-es, 2 szobás, nagy konyhás családi ház. A telek 1000 nm-es, rendezett. Az udvar több részre tagolt, így praktikusan elkülöníthetők a négylábú házi kedvencek a díszkerttől, és a gyümölcsöstől. Egy nyárikonyha és egy tároló segíti a kertben megtermelt gyümölcsök, zöldségek feldolgozását, és a kert rendben tartásához szükséges eszközök elhelyezését. A pincében lehetőség van a zöldségek és gyümölcsök eltárolására.

A gépjármű, és kerékpárok számára a kb. 20 nm-es garázsban van bőségesen hely.

A bejárati ajtót egy szélfogó védi, innen léphetünk az előszobába. Ebből nyílik a nappali és abból a háló. A 18 nm-es, étkezős konyhát szintén az előszobából közelíthetjük meg. Egy közlekedő rész következik ezután, ahonnan a tágas, hűvös kamrába illetve a fürdőszobába léphetünk.

A lakást 2017-ben újjá varázsolták. A nyílászárók, padlóburkolatok, vezetékek részleges cserjével, felújításával. A határoló falakat utólagos vízszintes vízszigeteléssel látták el. A lokálisan felmerülő hőhidasságot pedig hőszigeteléssel küszöbölték ki.

A szobákban a trendnek megfelelően laminált padló, a többi helyiségben puha, meleg PVC burkolat van. A fűtés konvektoros, de a nappaliban megépített különleges formájú és méretű csempekályha, barátságos melegével ezt részben, vagy teljesen kiválthatja.

Ajánljuk családoknak, de méretéből, alacsony fenntartásából adódóan, gyermektelen pároknak, egyedülállóknak is! Tegyen szert egy lakás árától kedvezőbben, egy hangulatos, ízlésesen felújított kertes házra!

Tulajdonságok

Ár
14.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
86 m2
Szobaszám
2
Építés éve
1960
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
1000 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
5 m2
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Tájolás
északkelet, délkelet
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Pince, Cserépkályha, Tehermentes, Beépített konyha, Gépiesített

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.