Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 6064

Leírás

Békéscsabán a 6. kerületben, eladó egy 3 szoba + nappalis, felújított polgári ház.
Irányár: 29,9 MFt
Tel: +36 20 502 0207

Békéscsaba városközpontjában, a strandtól, kórháztól, főiskolától kb. 500 méterre található a 140 nm-es, felújított polgári ház. 2007-ben történt a felújítások zöme, ami aláfalazást, a villany, víz és szennyvíz vezetékek cseréjét, falak kivételét is magában foglalta. Az új aljzatbetonra új padlóburkolatok, a fürdőszobába pedig új csempe és hidromasszázs zuhanykabin került, ami kád is egyben. A konyhabútort szintén ekkor vásárolták, ami bőséges tároló hellyel szolgál egy nagyobb háztartásban is.

A külső nyílászárók részben hőszigeteltek, csak az utcafronti szobákban tartották meg a polgári stílusú fa ablakokat.

A kb. 50 nm-es nappali a ház központi helyisége. Ebből nyílik szinte minden helyiség, a konyha pedig egy légtérben van vele. A nappaliból egy fedett teraszra léphetünk, ami 15 nm-es, így kényelmesen elfér rajta a kerti bútor és még el is lehet járni mellette.

3 szobával és egy amerikai konyhás, étkezős nappalival rendelkezik a lakás. Az udvar tágas, de nem túl nagy, az egész pihenőkert. A garázst nyári konyhává alakították, ez visszaállítható, ha valakinek mégis garázsra van inkább szüksége.

A konvektoros fűtést csempekályhákkal lehet kiváltani, de a vastag falak és födém miatt télen, így is nagyon meleg van, miközben egészen alacsony a gázszámla.

Aki szeretne a belvárostól, a fürdőtől, iskoláktól, óvodáktól, valamint az egyik legkedveltebb hipermarkettől, nem utolsó sorban a magas ellátást nyújtó kórház szakrendelőitől 500 méteren belül élni... jöjjön, tekintse meg!

A régi polgári és a modern stílust ötvözve, jól illeszkedik a mai kor igényeihez. Nem csak a területi elhelyezkedéséből, hanem a belső elrendezéséből adódóan is remek otthona lehet Önnek!

Tulajdonságok

Ár
29.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
140 m2
Szobaszám
4
Költözhető
azonnal
Telek terület
600 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
15 m2
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Tájolás
kelet, délkelet, délnyugat
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Cserépkályha, Tehermentes, Beépített konyha

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.