Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (4. kerület)

ID: 6067

Leírás

Békéscsabán, a Színfolt közelében, eladó egy 70 nm-es, kétszobás, lakható állapotú, felújítandó családi ház, 600 nm-es, összközműves telken.
Irányár: 5,2 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba negyedik kerültének város központhoz közelebb eső, csendes részén, a Színfolt bútorbolt és a Meseház közelében helyezkedik el a 600 nm-es telken álló, 2 szobás családi ház. A hasznos alapterület kb. 70 nm, de a valós ettől lényegesen több.

A vályog falazatú parasztház tornácát kétharmad részben beépítették, a bejárat előtt pedig kibővítették. Nyertek így egy világos, tágas nappalit, az ilyenkor szokásos, csak közlekedésre alkalmas, szűk folyosó helyett.

A hátsó harmada a tornácnak nyitott maradt, abból nyílik a kamra és a tároló helyiségek. Ezek is a főépület részét képezik, akár további szobákat, konyhát, fürdőt lehet kialakítani bennük.

A tágas előtérből a lakás középső helyiségébe léphetünk, ami szobaként funkcionál. Ebből nyílik a nagyszoba, melynek ablakai az utcafrontra, valamint az egyik az udvarra néz. A másik irányba elindulva, pedig a konyhába juthatunk, ahonnan a fürdőszoba és a kamra közelíthető meg.

A nagy szoba hajópadlós, a kisebbik parkettás, a többi helyiség cementlappal burkolt.

A fűtésről 2 beépített csempekályha gondoskodik, melyeket 1 éve újítottak fel, jól működnek. A fürdőszobában és a konyhában egy villanybojler biztosítja a meleg vizet. A lakás a városi szennyvíz hálózatra van csatlakozva, és a gáz csonk a telken belül van, annak ellenére, hogy az épületbe nem vezették tovább. A víz és villany is rendelkezésre áll. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Aki olcsó, gyors lakásmegoldást keres, jöjjön, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
5.200.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
4. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
70 m2
Szobaszám
2
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
600 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Komfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Cserépkályha
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
3 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
nyugat, délkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Cserépkályha, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.