Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 6068

Leírás

Békéscsabán, a 6. kerületben, eladó egy 150 nm-es kétgenerációs, felújított családi ház, újszerű állapotban. Azonnal költözhető.
Irányár: 33 MFt
Tel: +36 20 502 0207

Békéscsaba 6. kerületében, a strand és a Lidl közelében található a 2020-ban felújított családi ház. Egy 115 nm-es, 3 szoba + nappalis, amerikai konyhás lakásból, és egy 35 nm-es, 1 szoba + konyha + fürdőszobás lakásból áll. A két lakás külön mérőórákkal rendelkezik.

A 3 szobás lakás teljes körű felújításon esett át, újszerű, azonnal költözhető, még festeni sem kell. A tető új lécezést és cserepeket kapott, a külső-belső nyílászárók egyaránt vadonatújak. Nem csak burkolatokat, hanem a mögötte húzódó vezetékek is kicserélték, vizet, villanyt, szennyvizet egyaránt. Új a fűtésrendszer is, korszerű lapradiátorokkal, és kombi gázkazánnal, rejtett csövezéssel.

Az amerikai konyhás nappali teraszkapcsolatos, egy kb. 50 nm-es fedett teraszra léphetünk ki belőle. Ez óriási méretével, nagyszerű helyet kínál a családi-, baráti összejöveteleknek.

A külső homlokzat nemes vakolatot és 8 cm-es hőszigetelést kapott, a belső pedig teljes festést. Kívül-belül a mai trend szerinti színeket és anyagokat láthatunk. A fürdőszobában nem csak a világos pasztell 3D-s csempe új, hanem a szaniterek is.

A 35 nm-es lakás külön bejáratú, egy szobából, egy konyhából és egy fürdőszobából áll. Ez ugyan kimaradt a felújításból, de lakható állapotban van. A fűtése konvektoros.

A strandtól 800, a főiskolától 900 méterre, a Lidltől 1000 méterre helyezkedik el a családi ház. Iskola, óvoda csupán 700 méterre van tőle. A buszmegálló pedig közvetlen közel található hozzá.

Ha kényelmes, tágas, újszerű, 3 szoba + nappalis kertes házra vágyik, ne szalassza el a lehetőséget! A kisebbik lakrész sok célra alkalmas lehet, például velünk élő idősebb szülők, nagykorú gyermekek számára. Vagy akár vállalkozásra, irodának, üzlethelyiségnek, műhelynek, raktárnak. Hívjon, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
33.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
150 m2
Szobaszám
5
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
920 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
50 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, délkelet, északkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Extrák
Terasz, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Gold Company Group Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.