Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (3. kerület)

ID: 6080

Leírás

Békéscsabán, a központ peremén, eladó egy 140 nm-es, felújítandó családi ház. Összközműves, 1067 nm-es telekkel.
Irányár: 15,5 MFt
Tel: +36205020207

Békéscsabán, a Szarvasi út Spar közelében található a 140 nm-es, 4 szobás családi ház. Az ingatlan előkertes, a nagykapu és a kocsibejáró a telek építési mezsgyével ellentétes oldalán áll. Így nem kell egymás udvarán átjárni a lakóknak, ha két lakást alakítanak ki benne. Ebből az adottságából, és méretéből adódóan, érdemes is kétgenerációssá, vagy kétlakásos társasházzá alakítani!

A lakás 5 nagy helyiségből áll, melyekből egy spájzt és egy fürdőszobát rekesztettek le. A főépülettel közös tető alatt, még két helyiség van, egy kamra, előtte egy tágas, nyitott fedett résszel, és egy hatalmas istálló.

A belmagasság engedi, hogy álmennyezettel takarjuk el a gerendázatot, és gazdaságosabbá tegyük a házat is ily módon, fűtés szempontjából.

Tekintse meg az alaprajzot, és látni fogja, hogy milyen sok lehetőséget rejt magában ez az ingatlan. A piac és az orvosi rendelő 1 kilométeren belül vannak. Az iskola, óvoda csupán 500-500 méter. A buszmegálló és a Spar csak 200 méterre található tőle.

Ha szeretne a ezekhez a létesítményekhez közel élni, de csendes, kertvárosi környezetben, akkor ez egy jó választás lehet. Ha szeretné maga kiválasztani a burkolatokat, szanitereket, nyílászárókat és a gépészetet, és korszerű megoldásokat vinne az új otthonába, akkor egy ilyen teljesen felújítandó házat érdemes vennie!

Összeköltözőknek, vagy csak egy kényelmes, tágas családi házat keresőknek ideális otthona lehet. Befektetni is érdemes bele, két optimális társasházi lakás kialakításával, akár duplán nyerhet! Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
15.500.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
3. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
140 m2
Szobaszám
4
Építés éve
1960
Szerkezet
Vályogház
Telek terület
1067 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - konvektor
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
25 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délnyugat, dél
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Tehermentes, Cserépkályha, Terasz

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.