Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (6. kerület)

ID: 6132

Leírás

Békéscsabán, a 6. kerületben, eladó egy 80 nm-es, egyszintes családi ház, újszerű állapotban.
Irányár: 40 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsabán, kitűnő helyen, a bíróság és a kórház közelében, csendes utcában található a kétszobás, 80 nm-es, felújított családi ház. Polgári stílusú, patinás épület, melyet 2021-ben újítottak fel.

A telek kb. 600 nm, nem túl nagy, de egy kellemes pihenőkert kialakítására, illetve kocsibeállónak alkalmas.

A lakás két 25 nm-es szobával és egy 22 nm-es étkezős konyhával rendelkezik (kompromisszummal ez lehet nappali is egyben). Pároknak, egyedülállóaknak illetve 1 gyermekkel (vagy más hozzátartozóval) ideális ez az elrendezés és méret.

Iskola, óvoda, strand, kórház pár száz méterre vannak. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a belváros közelségét, de tartózkodnak a forgalmas, zajos környezettől.

A lakáson teljes felújítást végeztek, újak a víz, villany, szennyvízvezetékek, a burkolatok, és a fűtésrendszer. A régi nyílászárókat részben felújították, részben cserélték.

A felújítás folyamatban van. A laminált padló, a radiátorok és kazán, a fürdőszobai szaniterek, szerelvények még nincsenek rajta a képen, ezeket és a külső homlokzati felújítást, az új kerítést is tartalmazza az ár, csak még nem készültek el vele. Napról napra nagyobb a készültség foka. Jöjjön, tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
40.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
6. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
80 m2
Szobaszám
3
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
600 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
9 m2
Kilátás
Udvarra néző, Utcára néző
Tájolás
délkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Tehermentes

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.