Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (1. kerület)

ID: 6110

Leírás

Békéscsabán, a strand közelében, eladó egy felújított, 65 nm-es lakás, 150 nm-es telekkel, fedett terasszal, gondozott, parkosított pihenőkerttel.
Irányár: 16,9 MFT
Tel: 06 20 502 0207

Kitűnő helyen, a Kölcsey utcai óvoda és a fürdő közelében található a 4 lakásos kertes ház, melyből eladóvá vált egy teljesen felújított 2 szobás lakás. Az utcáról külön bejárattal, és egy saját, szépen gondozott pihenőkerttel rendelkezik.

Több építési időszakban nyerte el mai formáját. 2003-ban kibővítették, valamint teljes körűen felújították. Vezetékeket, burkolatokat, nyílászárókat cseréltek. A falakat glettelték, festették, a fürdőszoba is akkor készült el.

A lakás mellett két fedett tároló található, ezek 8 illetve 3 nm-esek, de van a kertben egy különálló 8 nm-es melléképület is, ami lehet szerszámos, kamra, barkácsműhely, kinek mire van inkább szüksége? A zárt, fedett, 8 nm-es terasz minden évszakban jól hasznosítható.

A konyha világos és praktikusan bútorozott, elég tágas ahhoz, hogy étkezni is lehessen benne.

A konvektoros fűtést kiegészíti egy kandalló. A meleg vizet átfolyós gázvízmelegítő biztosítja, illetve a konyhában elektromos vízmelegítő csapteleppel küszöbölték ki a meleg víz szállításából adódó hőveszteséget.

A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos. A terasz és az udvar virág-pázsitágyások közötti része kültéri, fagyálló burkolót kapott.

A külső nyílászárók esztétikus, és korszerű hőszigetelt fa ajtók és ablakok.

Az óvoda, iskola, fürdő és a buszmegálló, csak pár lépésre van. A posta az orvosi rendelők és néhány hipermarket is egészen közel, gyalogosan is kényelmes távolságra helyezkednek el.

Pároknak és egyedülállóknak ideális a lakás mérete és elrendezése. Kompromisszummal kisebb családnak is jó lehet. A lakás kitűnő műszaki, szerkezeti és esztétikai állapotának köszönhetően, itt nem kell vesződni a felújításokkal sem. Aki szeretne kiszabadulni a tömbök zártságából, és inkább élne a belvárosnak ebben a kis oázisában, ne habozzon, tekintse meg!
Tulajdonságok

Ár
16.900.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
1. kerület
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Házrész
Alapterület
65 m2
Szobaszám
2
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
150 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - konvektor
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
8 m2
Kilátás
Udvarra néző, Kertre, parkra néző, Utcára néző
Tájolás
északnyugat, délkelet
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Beépített konyha, Kandalló, Alacsony rezsi, Terasz, Gépiesített

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.