Gold Ing Ingatlaniroda

Békéscsaba (Fényes)

ID: 6112

Leírás

Békéscsabán eladó egy 83 nm-es, felújítandó, de lakható állapotú családi ház garázzsal, 1500 nm-es telekkel.
Irányár: 10 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Békéscsaba-Fényesen buszmegálló, vasútállomás, ABC közelében épült a 3,5 szobás, 83 nm-es családi ház. Gyulától 6,7 km-re, autóval 6 percre, Békéscsaba központjától 7,8 km-re helyezkedik el (de a 4 sávos gyorsforgalmi úton 4 perc alatt elérjük a várost). Az ingatlan a főútról letérve, már egy csendes kertvárosi környezetben található.

Az épület vegyes falazatú, központi fűtéses, régi nyílászárós. A fürdőszobát 2011-ben újították fel, burkolatokat, vezetékeket, szanitereket cseréltek. A villanyvezetékrendszert pedit 2001-ben. A szobák hajópadlóval vagy szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos.

A telek 1591 nm, az udvar füves, egy 24 nm-es, egyállásos garázs van az udvaron, és 3 db könnyűszerkezetes tároló. Az L alakú épület közre fog egy 18 nm-es, szélvédett, fedett teraszt, amire az utcáról nem nyílik rálátás, így egy kellemes intim pihenőhely, ahol kényelmesen elfér egy kerti garnitúra.

A nagykapuval szemben helyzkedik el a 24 nm-es garázs, egy autó számára bőven van bene hely.

A tetőt nem újították fel, korának megfelelő az állapota.

A fűtés radiátoros, jelenleg gázkazánnal, de régen vegyes kazán is volt, ahhoz is van kiállás.

Az elrendezése sok lehetőséget rejt magában. Az előszoba két részre tagolódik, egy szélfogóval indul, és egy közlekedőben folytatódik. Ebből nyílik az egyik szoba, a konyha és a fürdőszoba. Ehhez a 13 nm-es szobához boltívvel kapcsolódik egy 3 nm-es hálófülke, saját szellőzőablakkal, és egy 22 nm-es szoba, ajtóval elválasztva. A konyhából a spájz közelíthető meg, illetve a 3. szoba, ami 18 nm-es.

Aki önálló kertes házra vágyik, nyugodt, csendes lakókörnyezetben, barátságos szomszédokkal körülvéve, annak lehet nem kell tovább keresnie! Akár fel is újíthatja, korszerűsítheti, csinosítgathatja, de lakható állapotban van, működik benne minden, így is beköltözhet! Egy házrész áráért szerezhet most önálló családi házat! Tekintse meg!

Tulajdonságok

Ár
10.000.000 Ft
Település
5600 Békéscsaba
Településrész
Fényes
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
83 m2
Szobaszám
3 + ½
Szerkezet
Egyéb
Telek terület
1591 m2
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Erkély
Nem
Terasz
18 m2
Kilátás
Utcára néző, Udvarra néző
Tájolás
kelet, délnyugat, északnyugat
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Terasz, Alacsony rezsi, Tehermentes, Beépített konyha

Kapcsolat

Bárdi Judit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatJelen űrlap kitöltésével hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Gold Ing Ingatlaniroda (Készprog Kft.), mint adatkezelő kezelje. Hozzájárulok, hogy az adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg. Tudomásul veszem, hogy a Gold Ing Ingatlaniroda Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát a www.gold-ing.hu weboldalon megtalálom, s jelen űrlap kitöltésével, és aktiválásával elfogadom. Tudomásul veszen, hogy az űrlap által generált e-mailben leiratkozási lehetőséget kapok.